E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
ANTI KLIZNA POVRSINA PALUBNE STAZE I KAKO SE PRAVI.
deda:
--- Citat: poljo 01, 02, 2012, 21:17:58 posle podne ---Ovo cijena iz Fisa a za koji dan cu da saznam cijene u Tuzli i boje koje imaju . Nemam pojma sto ja uopste pricam o cijenama kad je Zoka na sajtu a ako iko zna sta je guma zna on
--- Kraj citata ---
Al nas Zoke nesto ignorise u zadnje vreme!! :cheesy:
Mora da je u guzvi!! :ninja:
poljo:
Mislim da ga nesto komp zeza a i na vodi je vise od maksimalno. covjek stvarno koristi ono sto je napravio svim snagama . Na ovom minusu njemu treba 5 minuta pa da moze da hoda u majici po svom plovilu .
Zoran:
Postoji neka samolepljiva folija protiv klizanja,kao smirgla na gumi,koristi se za avione.Za izlaz za nuzdu na krilima.Trpi sve
vremenske prilike od -50 do +50.Prijatelj mi dao parce,pa ga ja zalepio na kormilo cisto da pratim zima leto.Pokazalo se neod-
lepljivo.Ne znam kako se zove ta folija,ali mislim da bi ona bila prava stvar.Posto je verovatno skupa,trebalo bi je iseci u trake i
lepiti u obliku zebre.
Kapetan:
zorane ako je to recimo bela traka sirine 2 cm , a dolazi u pakovanju od 5 metara ja sam svojevremeno zalepio tu traku na kermaicke plocice na terasi koje su pod stalnim uticajem , kise snega vetra leda.... evo ima 4 -5 godina osim sto su se isprljale drze i dalje...
kupio sam u DERMI cena je bila 400 dinara za kutiju
IKA:
Te trake se pojavljuju u ,,Uradi sam,,
Cena im je bila za mene pomalo jaka, ali do prvog proklizavanja i spašavanja žive glave,posle toga mi se cena činila sasvim prihvatljivom oops
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju