E, ovako treba... > Elektronika
GPS Navigacije
Pera GARMIN:
OM, zakačiš ga kablom na USB, otvoriš Mapsource i klikneš "receive from device"...
Bane:
I jos jedno:
Imam MIO uređaj, može li nešto sa njim da se uradi, osim da se beleže lokacije?
Pera GARMIN:
Dule,
Garmin za sada ne planira da uradi PC verziju svoje BlueChart g2Vision kartografije.
Za upotrebu sa SCGRoute na rekama je i postojeći način rada sasvim dobar, staviš da si auto i napraviš rutu po plovnom putu :)
Bane,
mio može da ti meri brzinu, snimi lokaciju i to je to. Njihova karta Srbije na rekama nema ništa. A naša se ne može ubaciti u Mio...
p.s. nema glupih pitanja, ima samo glupih odgovora ...
Kapetan:
cene pero daj cene :) a i opcije :)
Pera GARMIN:
Kapetane,
uvek ažurni cenovnici su na http://www.garmin.co.yu/files/GARMINcenovnikMARINE.pdf i svaku promenu cena ažuriramo na toj adresi...
Ako ti treba konkretna ponuda, kaži za šta pa da pišem i ponudu i opcije...
Treba da odvojim malo vremena da napišem "prikaz" i opcije za osnovni brodski GPSMAP 420 uređaj... Polako, biće i toga...
Dule,
karta reka je u SCG Route ubačena "na foru"... plovni put je trajektna linija, zato i dozvoljava rutiranje po njoj :) Kartografsko odelenje garmin.uk nema nešto mnogo sluha za naše zahteve na reci. Kad god zakukam da mi omoguće ovo ili ono na karti, pitaju me koliko ću više uređaja prodati zbog toga... šta ćeš kad smo mali. Kao da nemaju plovne reke u Nemačkoj...
Uređaj će rutirati plovnim putem ako su ti početna i krajnja tačka na plovnom putu. Ako pronađe bliži "običan" put, izabraće njega.
Samo podešavanje računara za brod ne bi promenilo ništa uponašanju mapsource-a. To je simpatičan softver kome bi trebalo barem 3000 dorada da bi postao pravi nvaigacioni softver na računaru....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju