Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
BEZOBRAZLUK, BRUKA, OBEST, LOPOVLUK....
srsa:
Е, да се врате радне акције, где би нам био крај? :pioneer:
LSI:
--- Citat: srsa 23, 02, 2011, 20:44:53 posle podne ---Е, да се врате радне акције, где би нам био крај? :pioneer:
--- Kraj citata ---
Kad bismo samo mogli da iz nekih drugih izvora proverimo i potvrdimo(?) cifre koje su navedene u ovom tekstu, onda bismo mogli da se be rezervi složimo sa naslovom ove teme.
Ovako, i ja mislim da je ovde neko debelo omastio brke i obezbedio nekoliko generacija svojih potomaka, a mi ćemo imati gde da idemo da se slikamo.
Ma, nama i nije ostalo drugo nego "da se slikamo"!
maverick:
--- Citat: zoki novus 23, 02, 2011, 19:03:29 posle podne ---druze tito ti se nama vrati mole tebe srbi i hrvati......
--- Kraj citata ---
ima nesto i u ovom :lol: a vidim vase vodje isto kao nase, sto narod gladniji a oni veci most, veci autoput...sto kaze jedan nas analiticar...ako rade mali most mogu ukrasti samo malo...
deda:
Nikada mi nije bila jasna ta psihologija da kada neko za nekoga kaze LOPOV nastaje horsko pevanje da je taj neko lopov!!!Bez obzira sto velika vecina zna da nije tako al lepo zvuci i lepo se covek oseca u masi!Oseca neku toplu pripadnost grupi!!Oni koji su postavili tekst o mostu su isti ti koji su svojevremeno mahali papirima o navodnoj kradji velikih para (u jednoj tv emisiji) da bi se ustanovilo da su to prazni papiri!!!Isti ti stampaju gomile knjiga jednog autora pa ispada da covek pise po knjigu nedeljno!! Moram da se ponovim : "Bitnije od informacije je to ko plasira tu informaciju"Gledajuci samo slike onih mostova jasno je da tu nesto debelo nije tacno!!
petar_kozic:
--- Citat: deda 23, 02, 2011, 18:03:11 posle podne ---Posto informacija stize od koga stize,nista ne verujem!!
--- Kraj citata ---
I ja sam bio skeptican, ali ako pogledas na wikipediji za svaki most videces da su cifre tacne. Cak je i ovaj nas izvor stavljao i malo vise za neke mostove.
Izgleda da je istina. :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju