E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Plastika-proizvodnja,varenja iste u nama potrebne oblike
deda:
--- Citat: zoki novus 25, 02, 2011, 18:52:29 posle podne ---sale gde mogu da se vide ti rezervoari?
--- Kraj citata ---
Sta ce tebi to?Ti si pazario jeftino kod Mladje!!
medvedicibgd:
Molio bih admine da otvore novu temu Prohrom-proizvodnja,varenje istih u nama potrebne oblike i da postove koji su vezani za metal prebace u ovu novu temu kako bi razdvojili jednu od druge da bi kolege forumasi lakse dosli do informacija a sa druge strane i da bi se kolege proizvodjaci plastike osecali neugrozenim,unapred zahvalan!
HOGAR:
Dedo,najverovatnije cu pazarim plastiku,ne odgovaraju mi vec napravljeni prohrom rezervoari zbog dimenzija.Inace,misljenja sam da rezervoar od plastike ispunjava sve standarde kao i prohrom,sa tim da je plastika bolji izolator od celika,pa vrlo malo orosava kod razlika u temperaturi,za razliku od prohroma koji prosto place u toj situaciji.Sale je u najboljoj nameri pomenuo celik,a ti Medo,posto kazes da si se bavio plastikom,treba da promovises i branis plastiku argumentima,a najveci je da se od nje prave i camci i brodovi i avioni,pa i oruzje,jel
sale.m79:
Ja sam shvatio ta je tema rezervoari koji i mene zanimaju
i da treba da znamo najkvlitetnije resenje za pijacu vodu
HOGAR:
Ljudi,ja kolko znam,najzdraviji materijal za rezervoar pijace vode,na brodu,je medicinski celik,zaboravio sam sifru al zato nisam zaboravio da je jako skup,ostali materijali su losije resenje,plastika,prohrom takodje.Jedino medicinski celik izdrzava pijacu vodu koja,desi se,dugo stoji neupotrebljena,a ne menja fizicko-hemijska svojstva.Ja cu da koristim kao tehnicku vodu iz rezervoara plasticnog,verovatno,a pijacu ukrcavam na polasku nezavisno.Misljenja sam da plastiku slabo koristimo,ili nikako,kao materijal na celicnom plovilu,pa sam resio da to promenim[kupatilo,patos krmenog kokpita 2.7m puta 2m,a odozgo tik,krmena platforma 2.7m puta 1m a odozgo tik,pramcana bokaporta itd] Laksa je,vecna,lako se popravlja ako se osteti itd.Vasa reagovanja,molim :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju