Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
LagunaBM
marke:
E sad bez ljutnje sto ja tu pametujem ali kod starijih camaca (pre pojave svih modernih sredstava) sam video da se to resava platnom.
Obicno jace platno se zalepi "Tigrom", lepo se predje cela povrsina krova i zalepi platno a onda masnom bojom impregnira jedno pet slojeva i to mu dodje kao primitivna stakloplastika ali drzi dugo i ne kliza a izgleda uredno.
marke:
Nego kapetane sto se tice leda cini mi se da smo se mimoisli Januara 01 na izlazu iz dunavca, jedina dva camca na dunavu, jesam li u pravu?
Kapetan:
--- Citat: marke 23, 01, 2009, 15:37:20 posle podne ---Nego kapetane sto se tice leda cini mi se da smo se mimoisli Januara 01 na izlazu iz dunavca, jedina dva camca na dunavu, jesam li u pravu?
--- Kraj citata ---
bio sam na marini prvog januara ali ne secam se da li sam plovio :)
mene ces lako prepoznati imam dva metra, dugacka kosa i masem svima koji prodju pored mene :) sto da se javim a sto da pripaze jer slabo vozim :)
Kapetan:
--- Citat: marke 23, 01, 2009, 15:34:34 posle podne ---E sad bez ljutnje sto ja tu pametujem ali kod starijih camaca (pre pojave svih modernih sredstava) sam video da se to resava platnom.
Obicno jace platno se zalepi "Tigrom", lepo se predje cela povrsina krova i zalepi platno a onda masnom bojom impregnira jedno pet slojeva i to mu dodje kao primitivna stakloplastika ali drzi dugo i ne kliza a izgleda uredno.
--- Kraj citata ---
to sam i ja cuo .. debeo sloj farbe na krov onda rastegnuti platneno platno i ond apreko toga opet belu farbu.. da se platno dobro natopi ... jel ima neko iskustva sa ovim nacinom ?
ja bihda skidam musemu i stavim stoljnjak :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju