Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
BRCKO : 26.02.2011 Skupstina nautickog kluba MOJA LADJA BRCKO
LSI:
Eto, šta ste uradili, baksuzi jedni!
Uplašili ste damu svojim neozbiljnim komentarima.
Lepo vam kažem da treba da se uozbiljite, a vi ne slušate...
Sad nam nema druge već da šaljemo ono "jednog Z u žutom" da nam vadi fleke.
SestroizBrčkog, ne obazirite se vi na njih i samo slobodno dodjite u Beograd. Bićete nam draga gošća.
LSI:
--- Citat: LSI 28, 02, 2011, 11:58:11 pre podne ---...
Mislim da negde u telefonu imam i par snimaka dugačkog stola za kojim je sedelo mnogo lepih žena i devojaka i ako pronadjem pokušaću da je "zakačim" na forum.
--- Kraj citata ---
Evo našao sam jednu:
Dule HU:
--- Citat: SestraizBrckog 28, 02, 2011, 17:01:26 posle podne --- Jos jedan lepi pozdrav od mene za jednog Z u zutom :)
Kiss svima!
--- Kraj citata ---
Nisam daltonista ali mislim da je Novus najbliži ovome u žutom, obzirom da mu ima pošinje na Z a imao je žutu jaknu i narandžastu duksericu, pa i od mene pozdrav Žutom (Novusu).
Zoran Marinković:
:preved:
Lazo, pre bi rek'o da si je ti isprepad'o napadom ozbiljnosti, pa k'o veli bolje joj je da ide u biblioteku..... :nono:
E , al' zato svi naši džokeri počinju na "Z" : zezanje, zabava, zanimljivosti, zov prirode....pa i sada je osvetl'o
obraz a ko drugi nego neko na to čarobno "Z".....ne mogu da se setim imena - al' znam da ih ima mlogo... :drinks:
igorbos:
Nije Lazo isprepadao nikoga!Lazo je bio zatecen pa je zato i malo konkretniji govor zahvale izostao.I ono malo sto je rekao,ako niste primjetili,zamuckivao je.
Jedan :tenk: je zamutio sve. :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju