Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

BRCKO : 26.02.2011 Skupstina nautickog kluba MOJA LADJA BRCKO

<< < (16/20) > >>

busa2:
sve cestitke ekipi iz Brckog (domacinima)  :drinks:

A ova nasa ekipa sto je bila i sto muci mene i kapetana ovako: Koliko sam ja upucen otisla je grupa koja su cinila dva tabora :
tabor prvi : savet velikih mudraca (nebih da nabrajam prepoznace se sami)
tabor drugi :drekavci,gundjala,spadala i jedan predstavnik F odeljenja (i njih nebi da nabrajam prepoznace se)
izgleda da je tu prozvan samo ovaj sa F odelenja ,znaci svi su bili na visini zadatka samo je taj omanuo cim je prozvan.
kapetane banuj ga molim te da nas nebruka vise molim te a tako je bio kurazan po svim pitanjima (samo kada mu packe cuva ledja)  :sajkaca:

zorter:
Sestro, dobro dosla i na sajt i u Sabac na putu ka Beogradu, kad krenes na turu pica!!! :good: :drinks:

LSI:
Dragi prijatelji, pridružujem se dobrodošlici novopridošloj dami iz Brčkog.

I odmah da kažem, njeno uključivanje i prijava na naš forum se može okarakterisati kao "ničim izazvana" reakcija lične prirode.
(Mi iz Srbije smo i inače poznati po tome da medjunarodna zajednica "ničim izazvana" mora da reaguje!)

SestroizBrčkog, ne obraćajte pažnju na ove komentare koji su usledili posle Vašeg javljanja.

Znate Vi isto kao i mi šta se "...sinoć zbilo..." i pustimo ova naklapala da nagadjaju i pogadjaju da li je nečeg bilo.

Biće nam drago da Vas vidimo u našoj sredini - samo se blagovremeno javite.

A što se tiče toga da li je u ekipi bilo oženjenih - jeste i to dosta.
Ali to nama ništa ne smeta da maštamo o tome kako bi bilo da je bilo...
Naše žene su manje više odavno digle ruke od nas tako da smo svi slobodni za lepo druženje.
I samo da znate, uvek možete više koristi da imate od nas oženjenih nego od ove mladjarije koja ima još mnogo toga da nauči o životu.

I baš zbog vašeg javljanja ja ću sada da iskoristim priliku da uputim i svoju najozbiljniju kritiku domaćinu, Zoketu pre svih.

Kad dodjemo sledeći put nećemo više da sedimo izolovani: mi i vi.
Treba da sednemo pomešano i da se na taj način više zbližimo i bolje družimo.
Evo, ja sam spreman da sednem pored bilo koje dame iz Brčkog, još bolje ako može u sredinu (mislim - izmedju dve dame) a ostali neka se snalaze.

A vi ostali, koji niste bili - ko vam je kriv?
Mislim da negde u telefonu imam i par snimaka dugačkog stola za kojim je sedelo mnogo lepih žena i devojaka i ako pronadjem pokušaću da je "zakačim" na forum.

Zoran Marinković:
 :smile:

Ljudi, izgleda da nam je LSI još pod temperaturom.....mislim na izlive hrabrosti i praznih obećanja.... :lol:

Ovu "mlađariju" možemo samo teoretski da podučavamo, za praksu... :sorry:

Ali imamo PETICU za trud i dobru volju... :good:

:party: :party:

busa2:
ma samo da ga supruga savata kosice on celu godinu travu u dvoristu  :party:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju