Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

BRCKO : 26.02.2011 Skupstina nautickog kluba MOJA LADJA BRCKO

<< < (14/20) > >>

igorbos:

--- Citat: deda  27, 02, 2011, 12:53:09 posle podne ---
--- Citat: poljo  27, 02, 2011, 12:42:05 posle podne ---A uvozna pasteta ???? Kako je Novus kukao , kao ranjenik ...sledeci put ima da prvo njega vodim da jede a sve ostalo moze da ceka ...neda ga majka , kako mi je gladan bio

--- Kraj citata ---

Jadnicak!Jos su hteli zlotvori i to malo rane da mu ukradu!!

--- Kraj citata ---
Ima covek jaku kiselinu,a niste ni spakovali nista za usput!

Zoran:

Kako vidim bilo izuzetno lepo,sto me bas raduje.Cestitam.

zica:
Cestitam domacinima i gostima hvala za lepe slike da i mi koji ovog puta nismo bili mozemo da uzivamo :pioneer:

Dule HU:
Evo i od mena par reči (da ne dužim, ko Novus i LSI na mikrofonu), sve je bilo sjajno, za ekipu iz Brčkog zna se i ne mora mnogo da se priča, ali marina koju prave je stvarno veliki poduhvat i ja im od srca želim da što pre završe što su naumili.
Jedina zamerka bi mogao da bude pevač ginekolog , ali i na njega smo se kasnije navikli. (kad smo ogluveli ).
Polju sam upoznao juče i mogu reći da je sjajan lik, osim toga izigravao je kosovku devojku i pokleklog nam Novusa hranio kiflom i uvoznom paštetom, ima uvek sjajne priče i uopšte je 100% pozitivan lik.
Mi smo kao predstavnici ovog foruma bili na nivou kako se i očekivalo od nas, a lično bih voleo da nam Brčanci uzvrate posetu vrlo brzo.
Toliko od mene.

zoke:
aaa sta sad beogradjani tajac ,a sve neke mornarcine ?????????

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju