Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
BRCKO : 26.02.2011 Skupstina nautickog kluba MOJA LADJA BRCKO
Kapetan:
kakav je plan ko sa kim ide ? sta je ostalo na kraju ja ode sa sastanka ranije pa ne znam kako se zavrsilo
LSI takodje ide i nudi ako bude lepo vreme (zimske gume) mozemo kombijem sa 8-9 mesta :good:
Dule HU:
Kolko se ja sećam sve smo dogovorili ostalo ja samo ti da kažeš da li ćeš ići preko HR ili direktu Bosnu (zbog Dede).
Samnom idu Arsa, Novus i Packe. Skup svatova Zmaj 1 u subotu oko 9-10 pa lagano.
Ako ima nekih promena javljajte na vrema da se uklapamo.
deda:
Tako je Dule!!Za dedu ne brigajte,ako nesto krene naopako ja na autobus do Sapca pa sa Zorterom!Mislim da bi veceras trebalo sve da preciziramo i vidimo konacan raspored!Zakazujem vam randes veceras najbolje posle kosarke!!
Sto se kombija tice , ako nema zimske gume neka ostane parkiran!
LSI:
Pre nekoliko minuta sam Kapetanu na pp poslao sledeću informaciju:
(skraćena verzija)
Zbog guma mislim da je bolje da idemo automobilom.
Od jutros kijam i nos mi curi - nadam se da ću do subote biti bolje i da ću moći sa vama.
Koliko ljudi ukupno ide?
Ako ja budem pokretan, kod mene u auto mogu još tojica-četvorica.
Sutra ću znati da li je ova prehlada nešto prolazno ili će me zarobiti za vikend (možda ću morati da odmorim, obzirom da u utorak idem u Makedoniju).
deda:
Posto je ocigledno da nismo u stanju da se dogovorimo ni da ispecemo dva jaja kako treba ja sam resio sledece: Nemam obraz da ponovo ispadnem lazov pred ljudima iz Brckog!Nisu zasluzili da se prema ovome odnosimo po sistemu "lako cemo" zato deda u subotu zorom seda na autobus i krece u Brcko!Nisakim se vise oko toga ne dogovaram jer je izgubilo smisao!Vidimo se u Brckom
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju