E, ovako treba... > Enterijer

Bojler na plin,topla voda ziva zgoda,zahvalna zenska posada

<< < (8/15) > >>

sale.m79:
Sve to sto imas je super za druge potrosace. Za bojler na struju ili mreza ili agregat.E sad ako nemas veci
agregat napravicemo grajac na osnovu snage agregata ali to znaci duzi rad agregata. Testiraj kucni bojler
pa ces da vidis vreme zagrevanja. E sad bolje da imas veci bojler mozes da ga zagrejes i u marini sa dobrom izolacijom imas vodu do 3 dana.Ako pravis bojler savari dva  mufa 5/4 pa stavis dva grejaca jedan od 3kw za
marinu i za cas ugrejes vodu.Ja kad bih pravio bojler bio bi bar 120l i hladna 200l pa pesma.Za grejace ne brini
ja cu da ti zavrsim.

HOGAR:
Sale,dogovoreno,al gde da pravim bojler,a sta mislis da kupim neki od 2kw,pa agregat od 2kw da ga bije.Usput,ima li neko da pravi plasticni rez. od 200l,namenski,zbog smestaja ispod patosa.Koristicu samo sanitarnu za tusiranje i sudoperu,odatle    :drinks:

medvedicibgd:
Hogare nikako PVC nego PE (polietilen) a to mogu sve one firme i radnje sto sam ti napisao ranije u postu,samo neko treba da pogleda nacrta odredi debljinu tabli izvari i stvar resena ako treba i ako sme napisacu Vam telefone.  :drinks: :drinks: :drinks:

HOGAR:
Ma na pe sam mislio,pvc smrdi,tako je,daj telefone slobodno,trebace i drugima,ovde je to normalno.  Hvala ti unapred     :drinks:

sale.m79:
Ja nekako vise volim lim ....prohrom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju