Nautika opšta... > Biblioteka

ZONTON 999 - Uputstvo za upotrebu

<< < (3/3)

ronac:
Nemam sada vremena,sutra ponovo pokusavam,ali mislim da je ovo sto je elektricar objasnio dovoljno. :drinks:

Pribojac:
Pozdrav svima od moje malenkosti. Imam par pitanja pa ko zna neka mi odgovori.

Kupio sam radio uredjaj Kenwood TK-1118 i dobio upustvo uz njega ali je na Engleskom.
To sto nije na nasem maternjem, nema veze ali me zanima kako da memorisem predajnu frekvenciju?
Da pojasnim: Interesuje me da memorisem RU4: 433.100 MHz - 434.700 MHz (Predajna: 433.100,  Prijemna: 434.700)
Dakle, trebalo bi da mi pise na ekranu -434.700 ali ne znam kako to da uradim da bih dobio na jednom kanalu i predajnu i prijemnu frekvenciju.

Dakle, ako neko zna, molim da mi odgovori. Hvala.

colonelo:

--- Citat: Pribojac  20, 05, 2011, 15:26:47 posle podne ---Pozdrav svima od moje malenkosti. Imam par pitanja pa ko zna neka mi odgovori.

Kupio sam radio uredjaj Kenwood TK-1118 i dobio upustvo uz njega ali je na Engleskom.
To sto nije na nasem maternjem, nema veze ali me zanima kako da memorisem predajnu frekvenciju?
Da pojasnim: Interesuje me da memorisem RU4: 433.100 MHz - 434.700 MHz (Predajna: 433.100,  Prijemna: 434.700)
Dakle, trebalo bi da mi pise na ekranu -434.700 ali ne znam kako to da uradim da bih dobio na jednom kanalu i predajnu i prijemnu frekvenciju.

Dakle, ako neko zna, molim da mi odgovori. Hvala.

--- Kraj citata ---

Prvi post pa odmah DAJ MI NESTO. Nauci engleski ili "menjaj kanal". :lol: :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju