Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Kratko o meni

<< < (2/5) > >>

eni blue:
Dobro dosao i siguran sam da ce biti puno pitanja oko onog cime se ti bavis, da li imas plovilo i ako imas ima li nekih slika, toga smo uvek zeljni. :tenk:

Agent:
Firma u kojoj radim ima dve samohotke i pored centralne u Bezdanu, ima kancelarije u Mohacu i Smederevu.
Ako i imam kolege na forumu, oni ce odmah znati o kome se radi i ujedno ih pozdravljam.
U ostalim lukama i granicnim prelazima radimo preko partnerskih agencija. Kao i oni preko nas.

Sale NB,
poslednji granicni prelaz i revizija, uzvodno na Dunavu, je Mohac. km1448, desna obala.

mossi:
Agente, pa mi smo komšije.  :friends: :yahoo: :drinks:

Prekjuče sam malo razmrdavao ruku bacajući varalicu na početku šipova izmedju brodova /kod muzeja/.  (nula poena, ali nije mi krivo.. rehabilitacija zgloba šake u toku tako da sve OK.)

Čamac držim u Apatinu /marina/. Hteo sam prošle godine ali se izjalovilo da odem u Baju na kafu, čamcem.
Pa me odgovorili .. kazli mi da bi to koštalo oko 7/8k dinarčića, pa mi kafa presela..  :lula:

Čamac ima sve papire, kao i ja..
Šta mi treba da odem u Baju na kafu čamcem i koliko bi koštala papirologija.
Čamac je 5.5m bez kabine.

I da.. jel istina da bih mogao da odem do Baje, ali da ne izlazim na kopno i da se vratim, a da nemam izlaznu reviziju?

:telephone:

Agent:
Zdravo komso!
Koliko znam, formalnosti ne bi trebale da kostaju nista. Ali mogu da proverim, za svaki slucaj.
Bio bi jedan od jako retkih koji prolaze uzvodno camcem.
Cisto informativno, ako hoces da ides u Osijek ili Vukovar, reviziju pravis u Apatinu.
Nasa zemlja je bogata granicnim prelazima!

Ko god je otisao do Baje i nazad bez izlaska na kopno, mora da je to radio nocu, ali to nije spomenuo.

Kapetan:
Agent  :good: Hvala na odgovoru definitivno cu te cimati po ovom pitanju :)

btw da li se slazes da prebacimo ovu temu u Zakoni i Propisi ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju