Ribolov > Ribolov sa obale

Napravi svoju varalicu

<< < (4/5) > >>

samardza:
Nadje se silikon nego lovan model je teze napraviti.  Ima li neko ko ima model ili je spretan da ga napravi uzorak lovnog seda imam :drinks:

maverick:
ovako nesto kao na slikama je lovno i napravljeno od obicnog silikona a u srbiji ima nekoliko majstora koji ih rade  ...kolega ih rai uz dodatak malo vode ili jogurta ovisno sta zeli...ostale vecina u hand made opciji radi od plastisola...koji se relativno tesko nabavlja i dosta je skup

Nemo:
evo ovi momci sa linka prodaju razne fore za kalupiranje, mozda tu nadjete nesto od materijala za izradu varalica.

www.bgmodelshop.com

dushann:
I ja sam "nekad" probavao i pravio od siikona al obicnog i pokazao se (bar meni) dobar i tu satdoh i ne nesatavih dalje pose 5 modela ,cim ubodem kombinaciju idem dalje ko sa sa voblerima :)))))

petar_kozic:
Evo, uspeo sam da skeniram. Fajl skinite sa donjeg linka jer je u vecoj rezoluciji da bi moglo da se cita.

Inace bih dodao, da su to bile prve varalice bez ikakvog epoxy-ja i skupih farbi. Farabano je sa obicnim sprejevima i lakirano lakom za camce. Pravi efekat se dobija sa air brush-om.

Lakse se radi sa drvetom lipe. To drvo moze se naci u finim letvicama 10x10mm u centru za vazduhoplovno modelarstvo. Ulica Timocka 18, ista zgrada gde je i Radio Klub (sadasnji Kelco).

http://www.mojaladja.com/upload/perakozic/varalice.jpg

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju