NAUTIČKI E-SHOP > Tehno Metal - Busa2

PITURA BOJA ZA PLOVILA

<< < (8/16) > >>

HOGAR:
Posle bezuspesnih pokusaja,mada sam bio ko gladan pit-bul,da nadjem Hempel poliuretan za farbanje kabine u odredjenoj boji,kod Buse resih problem dok se okrenuh.Busa,sve su to dobronamerna zezanja,znaju oni da ovako opremljene radnje nema nadaleko,potpisujem   :good:

HOGAR:
I da,umalo ne zaboravih,pramcanu usku,za vezivanje,za camac tezi od 5t,u Beogradu ne mozete da kupite,osim kod Saleta Buse i to prohromsku  :good:,i to resih kod doticnog,blago tebi Deda,ti si blizu  :lol: :lol: :drinks:

busa2:
nespominji dedi tu usku od 5t   :diablo: za tu usku njega baba vezuje kada nesto za....     :taunt:

hallamiti:
busa bio sam kod tebe u utorak i uzeo farbu ali mislim da nisi bio ti tu....reci mi molim te jel ne mora da se stavlja prajmer za plastiku i jel dovoljna jedna kantica za nadvodni deo pasare i jel moze da ide u kompresor?pozz

busa2:
Ja na moj plasticni camac nisam stavljao prajmer ali sam ga dobro osmirglao i oprao nitro razredjivacem i veoma zadovoljan. Ali mnogo je bolje naravno farbati kompresorom nego nitro valjkom jer poliuretan ima visok sjaj i valjak zna malo da osenci kada se gleda preko svetlosnog snopa.Prati samo uputsvo na ambalazi o razredjivanju za nanosenje pistoljem. ako radis valjkom nerazredjuj ga, samo vodi racuna da neides sa suvim valjkom preko nanete boje jer ga to osenčuje i stvara sitne mehurice nego popravku radi tek kada se boja skroz osusi (sa drugom rukom).Mesanje boje i ucvrscivaca radi u manjoj kolicini u razmeri po uputstvu - nemoj mesati sve odjednom.Nadam se da sam ti pomogao -barem malo.
Sto se tice potrosnje za pasaru ? mislim da ako radis farbanje samo spolja da ce biti dovoljno za dve ruke ako ides sa kompresorom i naravno razredjivanjem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju