Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Zastita camaca od kradje
ruzpuz:
--- Citat: mesechar 09, 02, 2011, 22:32:28 posle podne ---ja nesto sumnjam u svu tu tehnologiju , mislim alarmni sistemi sa kojekakvim dojavama pam i gps lokatorima vec se mogu kupiti po vrlo dostupnim cenama ali se jos jeftinije mogu nabaviti ometaci signala koje svaki iole pismeniji lopov vec ima . a i kad ti otshrafe pentu ili pokradu opremu tesko da ce nesto pomoci..samo snajper baka ili deka... koji prate situaciju :)
--- Kraj citata ---
tesko da narkomani ili lopine koji upadaju u camce ljudima da bi ukrali takve stvari imaju ometace. Takav sistem se ugradi na mesto koje nije vidno tek tako a sistem komunicira putem mobilne mreze sa svetom, da ne duzim mnogo oko toga ovde, jako bi bilo tesko da se ometa to na otvorenom(ukoliko je uopste moguce morao bi da nosi nesto sto ce uredjaju da se predstavi kao predajnik mobilnom operatoru, a nit on zna koji mobilni operator je u pitanju niti je ta oprema tako mala da on sa njom ulazi na brod sa namerom da ga krade)
ponovicu ovo je sistem koji bi bio poprilicno napredniji od postojecih sto se tice opcija a uz dovoljnu kolicinu zainteresovanih ne bi bio nista skuplji od postojecih.
Kapetan:
ruzpuz ...cyklon firma je to svojevrmeno nudila cena je bila 200 evra ugrandja i 10 evra mesecno odrzavanje ... ne znam posto je sada
generalno je dobar sistem ali u vecini sluicajeva lopov udje i samo porkade stvari i ode .... znaci morao bi klasican zastitni sistem na vrata i prozore sto dize cenu ...
sto se ometanja tice .. ovakvi uredjaji su oko 30 40 evra
ruzpuz:
--- Citat: Kapetan 09, 02, 2011, 23:06:14 posle podne ---ruzpuz ...cyklon firma je to svojevrmeno nudila cena je bila 200 evra ugrandja i 10 evra mesecno odrzavanje ... ne znam posto je sada
generalno je dobar sistem ali u vecini sluicajeva lopov udje i samo porkade stvari i ode .... znaci morao bi klasican zastitni sistem na vrata i prozore sto dize cenu ...
sto se ometanja tice .. ovakvi uredjaji su oko 30 40 evra
--- Kraj citata ---
Moja greska je sto nisam rekao potpune specifikacije uredjaja koji bi bili ugradjen ali specifikacije definise potreba uredjaja, znaci ako je tako kako kazes onda se sistem prilagodi potrebama. Poenta je sledeca, lepo se napravi spisak sta sve sistem treba da ima, na koji nacin se sistem moze s' oprostenjem, prejebati. Ono sto je meni na umu nije moguce prevariti uredjajem koji je toliko jeftin i toliko prenosiv. GPS pracenje je samo jedan od delova kompleksnijeg sistema.
zoki novus:
jel ti rekao neko da licis na Brusa Vilisa?
oblak:
Auu Zoki, nek si pitao..i ja sam primetio a sve mi glupo da priupitam choveka :) pljunuti Brus :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju