E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Dunavska Salauka - Državna granica

<< < (2/2)

mossi:

--- Citat ---U slucaju nevolje imas pravo da stanes i na tudju teritoriju. Ali imas i obavezu da se sto pre prijavis policiji ili kapetaniji.

--- Kraj citata ---

Eto zar je to bio problem?

------------------------------------

Ponekad stvarni mislim da je Beograd, a u poslednje vreme i Novi Sad - Centar Sveta.  :this:
Meni je Hrvatska na 150m! Uzvodno do Madjarske, nizvodno do Bačke Palanke, 100km plovnog puta !
Ako i ko ide do Djerdapa, opet velik deo puta se plovi po plovnom putu koji dele Rumunija i Srbija.

Stavrno ne vidim šta je tu smešno?
Zar treba neko glavu da izgubi, zato što je bio glup i nije prešao preko?

Posledice su te sa kojima treba biti upoznat.
Životi prijatelja i familije su mnogo vredniji od nekih mogućih pravnih komplikacija.

-----------------------

Osim toga nije prelazak iz obesti nego iz nevolje.

zoki novus:

--- Citat: odisej  09, 02, 2011, 21:08:00 posle podne ---Mossi nemoj se naljutiti nasmejali su me tvoji scenariji gde je obavezno neka muka u pitanju.
Ako moja žena pročita šta sve na vodi može da se desi ni bog je više neće naterati da uće na brod , što u krajnjem slučaju može biti i dobro.
Zato sam ti i napisao da u sledeći scenario ubaciš i neku žensku koja eventualno pri salauci traži prevoz :good:

--- Kraj citata ---

i taman da se razduva ugledas zenu kako ti mase sa obale udaljene 20-ak metara....

Kapetan:
kad je frka stani gde stignes , hrvatska, tunguzija, ulan bator.... privezi se i obavesti njihove vlasti ali NE IZLAZI na kopno osim ako camac ne tone ili ako ne bi time spasao camac... cim stupis na kopno u dodatnom si problemu  :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju