E, ovako treba... > Elektronika
EHO PILOT
kiki-ns:
Luna , prvo ugradi Eho pilot pa onda pricaj o njemu kako radi. Jedno je teorija , a praksa je nesto drugo. Imam ga vec pet godina i vrlo dobro znam kako radi i nemoj ljudima davati pogresna objasnjenja.
Kapetan:
--- Citat: kiki-ns 20, 03, 2011, 14:06:55 posle podne ---Luna , prvo ugradi Eho pilot pa onda pricaj o njemu kako radi. Jedno je teorija , a praksa je nesto drugo. Imam ga vec pet godina i vrlo dobro znam kako radi i nemoj ljudima davati pogresna objasnjenja.
--- Kraj citata ---
kiki postoji neka prica da ne mora thru hull (ja ne nadjoh takav podatak) koja su tvoja iskustva ?
kako ti se pokazao na dunavu i koji tacno model imas?
tule:
Luna,
poklopac odozgo je OK i tu je mala sansa da voda prodre u cev
problem nastaje ukoliko voda pod pritiskom udje odozdo onda
moze doci do formiranja leda unutar cevi. Dakle, voda se krece
po vertikali a led je fiksan. Mozda je dobra zastita ispuniti cev sa
nekom granulastom strukturom neosetljivom na vodu (stiropor)
pre dosta godina, meni je led 'rascvetao' kvadratni celicni profil
150x150 mm a zid mu je bio debeo 5,5 mm. strahovita je ta sila
kiki-ns:
M
kiki postoji neka prica da ne mora thru hull (ja ne nadjoh takav podatak) koja su tvoja iskustva ?
kako ti se pokazao na dunavu i koji tacno model imas?
[/quote]
Model koji ja imam na KIKI-ju je Eho pilot silver gold 2 , sonda je postavljena kroz trup i ja ne znam za. drugi nacin postavljanja.Veruj mi na rec vredi svaku paru. Letos smo plovili od NS-a do Estergoma (Madjarska) . Meni nepoznat plovni put , pa jos plus prepun vestackih sporova koji cuvaju plovni put. Svaki spor mi je bio najavljen unapred (u zavisnosti od dubine) 20 do 80 m.
sale.m79:
U bre DULE pa ova sonda se okrece u onoj cevki pa predpostavljam da vata i sa boka
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju