E, ovako treba... > Elektronika

EHO PILOT

<< < (7/9) > >>

kiki-ns:
Luna , prvo ugradi Eho pilot pa onda pricaj o njemu kako radi. Jedno je teorija , a praksa je nesto drugo. Imam ga vec pet godina i vrlo dobro znam kako radi i nemoj ljudima davati pogresna objasnjenja.

Kapetan:

--- Citat: kiki-ns  20, 03, 2011, 14:06:55 posle podne ---Luna , prvo ugradi Eho pilot pa onda pricaj o njemu kako radi. Jedno je teorija , a praksa je nesto drugo. Imam ga vec pet godina i vrlo dobro znam kako radi i nemoj ljudima davati pogresna objasnjenja.

--- Kraj citata ---

kiki postoji neka prica da ne mora thru hull (ja ne nadjoh takav podatak)  koja su tvoja iskustva ?

kako ti se pokazao na dunavu i koji tacno model imas?

tule:
Luna,

poklopac odozgo je OK i tu je mala sansa da voda prodre u cev
problem nastaje ukoliko voda pod pritiskom udje odozdo onda
moze doci do formiranja leda unutar cevi. Dakle, voda se krece
po vertikali a led je fiksan. Mozda je dobra zastita ispuniti cev sa
nekom granulastom strukturom neosetljivom na vodu (stiropor)

pre dosta godina, meni je led  'rascvetao' kvadratni celicni profil
150x150 mm a zid mu je bio debeo 5,5 mm. strahovita je ta sila

kiki-ns:
M
kiki postoji neka prica da ne mora thru hull (ja ne nadjoh takav podatak)  koja su tvoja iskustva ?

kako ti se pokazao na dunavu i koji tacno model imas?
[/quote]

Model koji ja imam na KIKI-ju je  Eho pilot silver gold 2 , sonda je postavljena kroz trup i ja ne znam za. drugi nacin postavljanja.Veruj mi na rec vredi svaku paru. Letos smo plovili od NS-a do Estergoma (Madjarska) . Meni nepoznat plovni put , pa jos plus prepun vestackih sporova koji cuvaju plovni put. Svaki spor mi je bio najavljen unapred (u zavisnosti od dubine) 20 do 80 m.

sale.m79:
U bre DULE pa ova sonda se okrece u onoj cevki pa predpostavljam da vata i sa boka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju