Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Grčka - iskustva
Debbeljko:
E ovo je vec prava i trazena informacija....Danju i tako ne planiram preterano da lovim, mislim da je jutro i suton prava stvar za to. Na kojim dubinam si dobijao i sta? Meni malo pala kondicija pa mislim da ce bilo sta ispod 10-12m biti tesko izvodljivo. Prosle godine sam ljudski izronjao Tasos (Potos+Limenarija) divlje plaze i nisam video NIKOG!! sto ne znaci da nije pojacana kontrola na Kikirikiju.
Nego da li neko ima info sto se tice dokumenata i opreme potrebne za camac? Mislim jel treba PP na camcu, rakete i slicno!
Kapetan:
Danas u Sartiju prodje srbenda sa svom opremom i zategnutom puskom glavnom dzadom...
Debbeljko:
Klasika žanra...
Možda je covek navikao na "naše primorje" gde bacaju dinamit, pa za svaki slučaj, bolje da ga vide :):):)
HOGAR:
Vidi,Debeljko,ni ja ne pravim uron preko 10-12m,od 2002 god,kako slomih vratnu kicmu,normalno na ronjenju,a gde bih drugo lol.Krupna iglica,krap,brancin,manji gof do 4-6kg,debeli fratri,sarzi,cipli glavonje kamenjari do 2.5kg ,krupna sipa itd.itd.Da sam smeo ujutru, po plimi,aiiiiiii bilo bi svasta,mada sam i ovako birakao,nisam gadjao da bih gadjao,tek tako sajkaca.Znaci,kao sto i sam znas,kamenjar,stencuge,seke,pa malo na prepad,a malo i na ceku
Debbeljko:
Mašala, jbg neki sportovi su malo opasniji od drugih 7645218764198
Hvala na savetu, još 5 nedalja do polaska a ja vec pod vodom.
probacu da se javim sa nekim opisom kako je prosla cela avantura. (Wild camping, podvodni lov, ladja...)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju