Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Druzenje kod Pingvina!
Kapetan:
--- Citat: bugi 29, 01, 2011, 23:00:26 posle podne ---Nije svejedno jer prvi put vidim coveka,prvi put ulazim u jedrilicu,prvi put jedrim...oko nas 30 barzi koje su poredjane u cik cak...
--- Kraj citata ---
pita bugi jel znas da jedris, reko znam
koliko dugo jedris , reko sad ce mesec dana :lol: :lol: :lol: :lol:
al vec na vodi bili nije bilo povlacenja :) samo da nije leda i snega bilo ne bi bilo problema... u pojedinim momentima sam puzao po brodu ...
zorter:
Samo oprezno !!!
Bez preterane hrabrosti !
petar_kozic:
Ja donekle i mogu da razumem da covek hoce da ubije sebe,
ali drugog ni krivog ni duznog, e to mi nije jasno. :taunt:
--- Citat ---Zato sto sam hteo da se userem od straha ali tvrda mi stolica bila
--- Kraj citata ---
Nije ni cudo da ti je bila tvrda stolica kada je bilo hladno "da ti se smrzne g..no" :smile:
bugi:
--- Citat: Kapetan 29, 01, 2011, 23:08:16 posle podne ---
--- Citat: bugi 29, 01, 2011, 23:00:26 posle podne ---Nije svejedno jer prvi put vidim coveka,prvi put ulazim u jedrilicu,prvi put jedrim...oko nas 30 barzi koje su poredjane u cik cak...
--- Kraj citata ---
pita bugi jel znas da jedris, reko znam
koliko dugo jedris , reko sad ce mesec dana :lol: :lol: :lol: :lol:
al vec na vodi bili nije bilo povlacenja :) samo da nije leda i snega bilo ne bi bilo problema... u pojedinim momentima sam puzao po brodu ...
--- Kraj citata ---
Ovo mi je definitivno bio najtezi momanat danas
Mislio sam da se covek sali ali kad mi je rekao da je ozbiljan ...QuQuQu... :suicide:...
Pokusao sam da ostanem smiren...pomislih...ako je lud da ubije sebe neka ubije i mene kad sam lud i isplovio sa njim :lol:
barbanesa:
A lepo sam mu govorio da ne pokusava ..ali ne, misli da je svemocan.. :suicide:
ja iskreno nisam smeo sa njim da krenem, u takvom koritu ja potapam beli ves. :lol:
Izvinjavam se Pingvinu i ostalima koji su bili.. :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju