Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Druzenje kod Pingvina!
kemppi:
Svaka Vam cast,i Vama sto ste dosli,i Vama sto ste posli.
Da nisam zimogrozljiv verovatno bih dosao,juce sam radio u radionici i tako se nakupio zime,da sam danas ceo dan pored vatre.
ПЕЦОВ:
e kapetane.ne bih da te previse prozivam al kolko vidim isli ste na motor a vetar zalud duva.kad ste vec stigli do mosta,sto niste produzili,pa to ti je tu odma iza :download:
zoki novus:
ma kakvig mosta? na Rospi cupriji?
videli su most u daljini i magla :) :) :)
srsa:
Капетане, сети се ОЛУЈЕ НА СРЕД МОРА!!!!!
Kapetan:
problem je neiskustvo, kada smo krenuli u jednom momentu je vetar potpuno stao .... pa sam resio da za pocetak dignem prednje jedro i to genovu .... naravno vetar se jako brzo vratio i to prilicno jak, tako da je djenova bila mozda i previse za te uslove, kako to biva sa kosavom opet je malo posustala sto sam ja iskoristio da podignem i glavno jedro i sva sreca da sam digao samo prvi krat ... i tad su nastali problemi .... paluba klizava od leda i snega, skota glavnog jedra se zbog leda glavila... uspeli smo nekako da spustimo glavno jedro i da nastavimo sa prednjim ... a uto je dosao i most... mosto su nas talasi bacali tamo vamo a kod mosta je bas grmelo resili smo da ne iskusavamo proracun od 1,5 metara od vrha jarbola do mosta :P
sutra repriza pa da vidimo dal smo isrpavili greske :good:
pecor motor je bio u povratku posto je kosava duvala direktno u pramac...
trak log je pokazivao da smo uzvodno samo sa prednjim jedrom isli 6km na cas !
a dunav je prilicno gurao u kontra pravcu....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju