E, ovako treba... > Strana proizvodnja
Аrba nautika HR
mossi:
Arba 500 /580cm/ je za Dunav i pecanje :good:
deda:
Arba u kitu kosta 15 000eura!!Cisto ekonomski gledano Narval je sa Hondom mnogo bolja kupovina!Cisto sumnjam da je tolika razlika u kvalitetu kao u ceni!Nazalost,mora tako da se gleda na stvari!
mossi:
Na žalost ili ne, lični budžet je taj koji nekom omogućava da kupuje ono što može.
Dosta često se dešava da je teško reći koji je brod/auto bolji.
Jednostavno: sedneš, probaš i zavoliš.
Pa i platiš.
Ako ti se sviđa, a možeš sebi priuštiti.. kupuj i uživaj!
:drinks:
retfala:
Ozbiljan sam da ozbiljniji ne mogu biti. Težina u kitu je 2000kg. Mene zanima koliki dizel motor bi trebao ići na takav brod da može po Dunavu ići 15km/h. Vjerujem da bi na tu cijenu obzirom na krizu dobio garant 10% popusta. Na sajmu mi je nuđen motor 33ks sa ugradnjom i osovinskim vodom za manje od 5000e. Uređenje unutrašnjosti po mojoj gruboj procjeni bi koštalo još 5000e znači za 25000e bi imao extra brod težak oko 3000kg na prikolici :good: Toliko novaca mi traži kolega za Aqvariusa starog godinu dana i motorom yanmar 40.
STG:
Uvek je bolje kupiti gotov brod,ustedis vreme,zivce,novac.Jos ako je na vodi pa ga probas,zagledas...
Ako imas viska gore navedenog onda se upusti u pricu sa Arbom,mislim da onakav brod vredi!
Sto se motora tice najbolje je da pitas proizvodjaca kakvo je njihovo iskustvo,ali ako planiras na prikolicu pa na more nista ispod 60ks,bar bih ja tako uradio...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju