E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac - Eni Blue

<< < (8/8)

njegos68:

--- Citat: eni blue  24, 01, 2011, 10:45:01 pre podne ---Momci puno hvala na cestitkama a i na vodi i van vode svako vidjanje obecavam  :drinks: uz druzenje. @ Bugi, planiram kabinu sa nadkabinom u kojoj ce biti stajaca visina, a kokpit odnosno krmeni deo je samoprazneci i kao takav je vec planiran i pravljen. :tenk:   

--- Kraj citata ---
Eni,šta znači ,,samoprazneći kokpit"?jel se to prazni pomoću neke pumpe ili kako već?pročitao sam u više postova taj izraz ali mi nije baš najjasnije,pa ako ti nije teško da mi malo to objasniš!  :download:

STG:
Samoprazneci kokpit ima odvode
(rupe) iznad vodene linije tako da sva voda koja se nakupi sama iscuri napolje.
Treba voditi racuna o visini odvoda,desavalo se da ljudi natovare brod pa da primaju vodu...

njegos68:

--- Citat: gorance  24, 01, 2011, 16:30:09 posle podne ---Samoprazneci kokpit ima odvode
Treba voditi racuna o visini odvoda,desavalo se da ljudi natovare brod pa da primaju vodu...

--- Kraj citata ---
  :good: Hvala Goranče.shvatam...

eni blue:
Njegose, nisam bio na sajtu pa nisam video tvoje pitanje, ali evo Gorance je to objasnio bas kako treba. :good: :good:

captjerry:

--- Citat: gorance  24, 01, 2011, 16:30:09 posle podne ---Samoprazneci kokpit ima odvode

--- Kraj citata ---

...ili cevi kroz trup...tako je uglavnom resenje na jedrilicama

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju