Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
maverick
medvedicibgd:
Razliku izmedju ovog al i tiger-a ti je jasna,ako mozes mislim da ovaj al bi odgovarao i meni samo je pitanje novca,nista drugo.A tiger-a zaboravi ja sam o njemu razmisljao a kad su mi ljudi objasnili odustao sam,od njega je i drveni ribarski cun bolji! :drinks:
maverick:
polovan tiger kod nas dodje oko 1500 eura, koliko kosta materijal za ovaj..i to skoro sav..pa je racunica jednostavna , moze neka informacija o cijenama al kod vas u Srbiji...koja bi razlika bila al 99% i almg3
LSI:
--- Citat: maverick 21, 01, 2011, 16:01:28 posle podne ---ovako nesto me zanima
--- Kraj citata ---
Maverik,
Da li znate ko je i gde napravio ta rolo vrata - mene TO zanima.
maverick:
kod nas ima za kupiti vodilice i ta rola je sa prozora, pvc, ima sigurno i kod vas neki majsor koji se bavi pvc stolarijom....mada za camac ne znam koliko su dobro rijesenje jer jedina, uz stakla nisu izolirana i sigurno budu vlazna
medvedicibgd:
Kod nas polovan tiger 700-1000 eura ima ih koliko hoces,probaj na kupujem prodajem ili berza na vodi kao i kod nas.Cuo sam od nekih ljudi ima Sarac proizvodjac al camaca i to slicni tvome ima i sajt,kazu da je solidan kvalitet ja se ne razumem u al ali kod nas na forumu ima dosta ljudi upuceni u tu tematiku! :drinks: :drinks: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju