E, ovako treba... > Elektronika
AUTOPILOT
Pera GARMIN:
--- Citat ---...na kom ne mozes da gledas HOUSE MD sezonu 7 epizodu 8 su YU slovima u titlu...
--- Kraj citata ---
Izemti plovidbu na kojoj ti treba Dr. House da te zabavlja...
Kapetan:
--- Citat: Pera GARMIN 20, 01, 2011, 22:08:59 posle podne ---
Izemti plovidbu na kojoj ti treba Dr. House da te zabavlja...
--- Kraj citata ---
pa uvece kad legnes i ostavis brod da sam plovi po pucini pa naravno da ces da ukljucis da odgledas neki film ili neku seriju :)
Nemo:
Mislim da svim tim povezivanjem silne elektronike pravis gungulu od svega.
Moje iskustvo je pokazalo da za tim nema potrebe sem mozda za nekim minimalnim povezivanjima.
Ali ima smisla na vecim brodovima.
Ako vozis na pilota pod jedrima podesenim za preko GPS-a uvek ce da bezi sa kursa i da trazi korekciju a ne mozes je napravit bez da dotrimas jedra.
Sto manje zica manja sansa da se nesto pokvari.
Kapetan:
ma salim se ja za Housa ... auto pilot ce da mi sluzi da dok vozim mogu da skuvam rucak, procitam nesto , odgovorim na mailove (jebaga posao) bez da moram da drzim kormilo ... a sam pogled na mapu na laptopu i na zacrtanu i trenutnu rutu traje par sekundi ...
ne pada mi na pamet da se pouzdam 100% u njega :) kod ovog SIMRAD-a mi se svidja sto sa jednim pokretom mogu da oslobodim kormilo ...
Nemo:
Kap sobzirom da se radi o pilotu, mozes se uzdati u njega to budi siguran.
Jedino se meni desilo od 1000000 ljudi da kupim pilota kome nisu na glavnom srafu namazali locktite.
Posle nedelju dana nije hteo da mi radi zbog toga.
Kada bi upalio pilota legao bi da odmorim bez da razmisljam.
A sobzirom da je taj pilot sto se tice snage prejak za rudu mozes da se opustis.
Jedino da pazis da ne opalis nekog drugog.
A najvise trebas da uzdas u sebe.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju