Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

bolje vas nasao

<< < (5/6) > >>

BEGEJ:

--- Citat: zica  16, 01, 2011, 22:15:41 posle podne ---Dobro dosao posle vise godina traganja prosle godine sam kupio camac sa kabinom u marini STENKA brodic je MASA to je pravi zivot pozdrav ZICA :pioneer: :drinks:

--- Kraj citata ---

Zico kako te sluzi ladja ?  video sam ju proslo leto,  lepa je,  a ti ne okaci nikakve fotografije,  mora da si zaboravio ili ja nemogu da se snadjem jos uvek na ovom zanimljivom forumu. Pozdrav tebi i ostalima!  :yahoo: :drinks:

mossi:
Dobro došao!  :drinks:

---------------------------------------

--- Citat: zorter  16, 01, 2011, 23:20:17 posle podne --- :yahoo: sa 44 u penziju !!!  :good:

Sto ste bre ljubomorni ? :taunt: :wild:

"I tata bi sine" :good:

Mijajlo, dobro dosao u veselo drustvo !!! :good: :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---

Ehh.. nije lako biti "penzioner". /42/
Bez dinara državne dotacije.. he he
Skromno.. skromno...

BEGEJ:

--- Citat: mijajlo  16, 01, 2011, 19:21:12 posle podne ---imam 44 godine i oduvek sam voleo boravak na vodi ali zbog posla to nisam ostvario.sada kada sam otisao u penziju nadam se da ce se i za mene naci neki camac sa kabinom da kupim i provedem sto vise vremena na vodi. pozdrav svima :stop:

--- Kraj citata ---

Dobro dosao ! sad ces da vidis  sta je lepota na vodi,  a sta je to penzija ?  :dance1: salim se meni treba jos 15 godina i vise  :suicide: :good:

Kapetan:
Otisao crnogorac u penzciju i pitaju ga kako mu se cini , a on kaze
Posa isti al manja plata...

pilot957:
Dobro dosao i neboj se nisi jedini ima nas dosta penzionera ili se samo tako cesljaju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju