Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

POLAGANJE ZA UMČ

<< < (24/36) > >>

andrijapajic:
U koliko sati je polaganje u Pancevu?

vukan:
L kapetaniju u PA nisam mogao danas da dobijem telefonom (niko se ne javlja) ali sam otisao do beogradske i rekli su mi da uplatim za ispit novac, donesem dve slike i popunim prijavu. E sad, u Smederevu ima i za iste pare i obuka koja, zajedno sa ispitom, ukupno traje 2h, a u BGu toga nema :(

Nekako mi je bolje da odslusam sve to u SMD i da odmah posle odradim ispit. Jedino sto je u SMD polaganje tek pocetkom juna a u BG svakog petka.

Kapetan:

--- Citat: vukan  17, 05, 2011, 22:38:26 posle podne ---L kapetaniju u PA nisam mogao danas da dobijem telefonom (niko se ne javlja) ali sam otisao do beogradske i rekli su mi da uplatim za ispit novac, donesem dve slike i popunim prijavu. E sad, u Smederevu ima i za iste pare i obuka koja, zajedno sa ispitom, ukupno traje 2h, a u BGu toga nema :(

Nekako mi je bolje da odslusam sve to u SMD i da odmah posle odradim ispit. Jedino sto je u SMD polaganje tek pocetkom juna a u BG svakog petka.

--- Kraj citata ---

u smederevu su trosedi malo neudobni, ako ides obavezno pozdravi Hranu  :good:

petar_kozic:

--- Citat: Kapetan  18, 05, 2011, 16:08:00 posle podne ---
--- Citat: vukan  17, 05, 2011, 22:38:26 posle podne ---L kapetaniju u PA nisam mogao danas da dobijem telefonom (niko se ne javlja) ali sam otisao do beogradske i rekli su mi da uplatim za ispit novac, donesem dve slike i popunim prijavu. E sad, u Smederevu ima i za iste pare i obuka koja, zajedno sa ispitom, ukupno traje 2h, a u BGu toga nema :(

--- Kraj citata ---

u smederevu su trosedi malo neudobni, ako ides obavezno pozdravi Hranu  :good:

--- Kraj citata ---

Ali mislim da je zato dobar Vinjak.

To moze da potvrdi Zoran.  :lol:

barbanesa:
Danas kontaktirao Pancevacku Kapetaniju ,polaganje 20.5. pa ko voli nek izvoli.
Ako imate neku kombinaciju javljajte.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju