Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
POLAGANJE ZA UMČ
andrijapajic:
U koliko sati je polaganje u Pancevu?
vukan:
L kapetaniju u PA nisam mogao danas da dobijem telefonom (niko se ne javlja) ali sam otisao do beogradske i rekli su mi da uplatim za ispit novac, donesem dve slike i popunim prijavu. E sad, u Smederevu ima i za iste pare i obuka koja, zajedno sa ispitom, ukupno traje 2h, a u BGu toga nema :(
Nekako mi je bolje da odslusam sve to u SMD i da odmah posle odradim ispit. Jedino sto je u SMD polaganje tek pocetkom juna a u BG svakog petka.
Kapetan:
--- Citat: vukan 17, 05, 2011, 22:38:26 posle podne ---L kapetaniju u PA nisam mogao danas da dobijem telefonom (niko se ne javlja) ali sam otisao do beogradske i rekli su mi da uplatim za ispit novac, donesem dve slike i popunim prijavu. E sad, u Smederevu ima i za iste pare i obuka koja, zajedno sa ispitom, ukupno traje 2h, a u BGu toga nema :(
Nekako mi je bolje da odslusam sve to u SMD i da odmah posle odradim ispit. Jedino sto je u SMD polaganje tek pocetkom juna a u BG svakog petka.
--- Kraj citata ---
u smederevu su trosedi malo neudobni, ako ides obavezno pozdravi Hranu :good:
petar_kozic:
--- Citat: Kapetan 18, 05, 2011, 16:08:00 posle podne ---
--- Citat: vukan 17, 05, 2011, 22:38:26 posle podne ---L kapetaniju u PA nisam mogao danas da dobijem telefonom (niko se ne javlja) ali sam otisao do beogradske i rekli su mi da uplatim za ispit novac, donesem dve slike i popunim prijavu. E sad, u Smederevu ima i za iste pare i obuka koja, zajedno sa ispitom, ukupno traje 2h, a u BGu toga nema :(
--- Kraj citata ---
u smederevu su trosedi malo neudobni, ako ides obavezno pozdravi Hranu :good:
--- Kraj citata ---
Ali mislim da je zato dobar Vinjak.
To moze da potvrdi Zoran. :lol:
barbanesa:
Danas kontaktirao Pancevacku Kapetaniju ,polaganje 20.5. pa ko voli nek izvoli.
Ako imate neku kombinaciju javljajte.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju