E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (15/109) > >>

zorter:

--- Citat: Kapetan  28, 01, 2011, 21:50:54 posle podne ---sa nesom tisom ne preporucujem saradnju ... colonelo zvao i nesa rekao 160 ja otisao i ispalo 190...

--- Kraj citata ---

Nemam nikakva iskustva o saradnji s Nešom !!!

Samo sam izložio novu ponudu.

Kapetan:

--- Citat: zorter  28, 01, 2011, 22:21:27 posle podne ---Nemam nikakva iskustva o saradnji s Nešom !!!

Samo sam izložio novu ponudu.

--- Kraj citata ---

samo sam javio da ljudi obrate paznju !

Kapetan:

--- Citat: pingvin44  28, 01, 2011, 22:11:01 posle podne ---E da.I dan danas nemam pojma sta im znaci kad kaze " Aushtek ". Zna li neko?

--- Kraj citata ---

prave se vazni:)

to je mimoilazenje po desnom boku ...

Zoran:
     Zorter
     Na osnovu cega preporucujes neprofesionalnu radio stanicu,kao najbolju
 za brodsku radio stanicu?Pa valjda je prava brodska stanica bolja od neke
 gde moras da nakucavas svaku frekvencu ponaosob.

Ovde je pokrenuta inicijativa da se kupe jeftine surogat stanice,koje bi mo-
 gle do nekle da zadovolje potrebu za radio komunikacijom.Pa normalno da su
 orginal najbolje,ali nemaju svi mogucnost da kupe iste,pa zato traze drugo.
     U tom pogledu je bugarin za sada najbolje jeftinije resenje,pa ajde da temu
 vratimo na pravi put,i pokusamo nesto jos jeftije tog tipa da nabavimo,a ne a
 tamo ima ....................... ali je skupo.

PS. Za vasu informaciju,rucna stanica u USA ima i za manje od 100$.Tako da
       160e nije jeftino,pogotovu sto nije brodska.

zorter:
Imenjače, ne preporučujem ja ove stanice ni po čemu. Ja samo dajem obaveštenje kad naletim na uredjaj koji ima nautičke frekvence. Ima ljudi kojima se ne svidja ZONTON jer je anonimna firma. Pa evo onda renomiranog KENWOOD-a i YAESU-a.

Inače ja sam uvek za opciju proverene kvalitetne radio stanice. A to su MOTOROLA (No 1 u profi uredjajima), YAESU, KENWOOD i niko više. No, ako je neka stanica jeftina a može prilično dobro da zameni poznatu firmu, što ne bih uzeo takav uredjaj. Imao sam prilike, da se u praksi uverim, da se često pojave kvalitetni uredjaji od firmi koje žele da se probiju na tržište, a uz to da ne koštaju mnogo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju