E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (12/109) > >>

colonelo:

--- Citat: ronac  26, 01, 2011, 14:16:32 posle podne ---Da ne bih bio kao Kapetan,javljam da covek nije u stanju da nabavi pet stanica.
Kaze da to ipak nisu dobre stanice,nemaju nista od opreme samo gola stanica i kabl za punjenje na 12 v a kostaju oko 85 eura,po njemu bolji je Zonton 888 za 60 eura. :this: :nono: :sorry:

--- Kraj citata ---

Kada sam pitao coveka koji se nesto razume u stanice dobio sam ovaj odgovor:

" Stanicu koju su mi nagovestio i koju smo videli na sajtu,danas sam video uživo.Blago rečeno to je slaba igračka.Ona je nova,ali nema ni baterije ni punjač i ima "čudne" performanse.Nije za preporuku.Košta nešto ispod 100 € ali po mom mišljenju ne vredi !(made in PRC)"

Kapetan:

--- Citat: colonelo  23, 01, 2011, 12:05:55 posle podne ---
--- Citat: zorter  23, 01, 2011, 10:52:43 pre podne ---Nova ponuda marine stanice. Vredi proveriti cenu !!!

NESA TISA  NOVI SAD  069 56 151 56, 2800 270   nesa.tisa@gmail.com
  KENWOOD TM271 NOVO. Izdrzljiva mobilna vhf 136-174mhz radiostanica, dokazanog kvaliteta, snage 5-60 wati. Stanica moze sluziti i kao marina mobil.
°Cena: najpovoljnija
--- Kraj citata ---
Proverio sam. Cena 160 evra. Sve novo, ispravno, kompletno

--- Kraj citata ---

colonelo cena je 190 evra ... ja danas kupio

colonelo:
Eto vidis meni je rekao 160, jos kaze " mogu da vam spustim 5 evra ali ni vi ni ja ne dobijamo mnogo". U svakom slucaju kapetane  :agree: "ima se moze se".

LSI:
Može li neko da mi malo pojasni trenutnu situaciju?

Da li i dalje postoji mogućnost nabavke Zonton 888 - bilo je reči o 5-6 ili više komada po ceni koju je trebalo razjasniti (55 ili 60 evra)?
Šta je bilo sa tim?
Da li je to stavljeno u "ad acta"?

Hvala na odgvoru.

Kapetan:
ja htedoh sa gornjim postom da vam skrenem paznju da Midland nije ni za Q al izgleda niko ne procita ono sto napisah... ja ga imam i to stacionarnu i nisam zadovoljan...

ovo je naprimer dobra stacionarna stanica izlazna snaga 60w

i ono sto je najbitnije je da je MILITARY SPECIFICATION , ili radjeno za vojsku ..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju