E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (99/109) > >>

Savski Dunavac:

--- Citat: oblak  21, 05, 2014, 21:44:29 posle podne ---Treba da kupim 10 komada za marinu, zvao sam Milana Pirot on sada nema a i dosta je skuplja nego kod bugarina koji mi nudi po 45 pa cu kod njega pazariti.

--- Kraj citata ---

Da li mozes i meni da uzmes jednu ili da mi kazes u kom delu buvljaka se nalazi taj Bugarin?

Hvala unapred i pozdrav

oblak:
Kad uzmem u subotu ove narucene detaljno cu vas obavestiti o ceni i detaljima.

oblak:

--- Citat: Revizor  22, 05, 2014, 09:50:13 pre podne ---
--- Citat: oblak  21, 05, 2014, 21:44:29 posle podne ---Treba da kupim 10 komada za marinu, zvao sam Milana Pirot on sada nema a i dosta je skuplja nego kod bugarina koji mi nudi po 45 pa cu kod njega pazariti.

--- Kraj citata ---

Da li mozes i meni da uzmes jednu ili da mi kazes u kom delu buvljaka se nalazi taj Bugarin?

Hvala unapred i pozdrav

--- Kraj citata ---

Bugarin se nalazi u zadnjim redovima strog dela pijace na Bubnju. On je inace u Beogradu tokom veceg dela nedelje pa cu uzeti njegov kontakt da ne morate dolaziti na pijacu

LSI:
Bugarin se zove Petar i njegov telefon je 064-174-3035 (dok je u Srbiji).

Savski Dunavac:

--- Citat: oblak  22, 05, 2014, 12:19:10 posle podne ---
--- Citat: Revizor  22, 05, 2014, 09:50:13 pre podne ---

--- Kraj citata ---

Hvala unapred i pozdrav

--- Kraj citata ---

Bugarin se nalazi u zadnjim redovima strog dela pijace na Bubnju. On je inace u Beogradu tokom veceg dela nedelje pa cu uzeti njegov kontakt da ne morate dolaziti na pijacu

--- Kraj citata ---

Puno hvala i pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju