E, ovako treba... > Radio stanice...
RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA
Savski Dunavac:
--- Citat: oblak 21, 05, 2014, 21:44:29 posle podne ---Treba da kupim 10 komada za marinu, zvao sam Milana Pirot on sada nema a i dosta je skuplja nego kod bugarina koji mi nudi po 45 pa cu kod njega pazariti.
--- Kraj citata ---
Da li mozes i meni da uzmes jednu ili da mi kazes u kom delu buvljaka se nalazi taj Bugarin?
Hvala unapred i pozdrav
oblak:
Kad uzmem u subotu ove narucene detaljno cu vas obavestiti o ceni i detaljima.
oblak:
--- Citat: Revizor 22, 05, 2014, 09:50:13 pre podne ---
--- Citat: oblak 21, 05, 2014, 21:44:29 posle podne ---Treba da kupim 10 komada za marinu, zvao sam Milana Pirot on sada nema a i dosta je skuplja nego kod bugarina koji mi nudi po 45 pa cu kod njega pazariti.
--- Kraj citata ---
Da li mozes i meni da uzmes jednu ili da mi kazes u kom delu buvljaka se nalazi taj Bugarin?
Hvala unapred i pozdrav
--- Kraj citata ---
Bugarin se nalazi u zadnjim redovima strog dela pijace na Bubnju. On je inace u Beogradu tokom veceg dela nedelje pa cu uzeti njegov kontakt da ne morate dolaziti na pijacu
LSI:
Bugarin se zove Petar i njegov telefon je 064-174-3035 (dok je u Srbiji).
Savski Dunavac:
--- Citat: oblak 22, 05, 2014, 12:19:10 posle podne ---
--- Citat: Revizor 22, 05, 2014, 09:50:13 pre podne ---
--- Kraj citata ---
Hvala unapred i pozdrav
--- Kraj citata ---
Bugarin se nalazi u zadnjim redovima strog dela pijace na Bubnju. On je inace u Beogradu tokom veceg dela nedelje pa cu uzeti njegov kontakt da ne morate dolaziti na pijacu
--- Kraj citata ---
Puno hvala i pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju