E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (10/109) > >>

colonelo:

--- Citat: zorter  23, 01, 2011, 10:52:43 pre podne ---Nova ponuda marine stanice. Vredi proveriti cenu !!!

NESA TISA  NOVI SAD  069 56 151 56, 2800 270   nesa.tisa@gmail.com
  KENWOOD TM271 NOVO. Izdrzljiva mobilna vhf 136-174mhz radiostanica, dokazanog kvaliteta, snage 5-60 wati. Stanica moze sluziti i kao marina mobil.
°Cena: najpovoljnija
--- Kraj citata ---
Proverio sam. Cena 160 evra. Sve novo, ispravno, kompletno

elektricar:
Postovani forumasi,evo me stigao sam pa da vam sve licno pojasnim iz prve ruke
zonton 999 ima ga u vhf i uhf varijanti vama treba vhf farijanta za marine band od 155 do 163Mhz
zonton model 999 je manjeg gabarita i ima kao sto se moze videti na slici u prvom postu samo punjac na 220v i bateriju i upustvo
i njegova cena bi mogla da bude na 55€

Model zonton 888 ima Slusalice sa mikrofonom,punjac na 12v-pokazuje dok se puni i kad je puna baterija,punjac na 220v isto tako pokazuje kad je napunjena baterija,dve antene jedna gumena mala,druga metalna teleskop na izvlacenje -veci domet
baterija je Li-Jon 7,4v i sa baterijom stanica ima 5w i 1w manja snaga baterija traje i do 15 dana jedno punjenje cena je 60€

Upustvo je na engleskom

Isto tako imam dve polovne Mobilne-fiksne radiostanice vhf model kenwood tm261 od 130 do 174Mhz max 50w snage na 12v Cena 120E po komadu

vise informacija mozete videti na sajtu www.yt1prm.elektricar.eu ima i vise modela stanica ,sto novih to i polovnih i vise slika

sve info na tel 066002212 ili na email yt1prm@gmail.com

P.S. narucivanje do kraja Januara,isporuka odmah pocetkom Februara

colonelo:
Kapetane svaka cast na brzini odgovora  :good: :good:, ali  tek sada mi nista nije jasno.Koliko razumem za nas bi bila bolja ta ZONTON 888 koja kosta 60 evra a ne ZONTON 999 koju daje za 55 evra ( nema punjac na 12V i samo jedna antena). Kako sada da regulisemo kupovinu, da li svako posebno ili cemo preko sajta?

elektricar:
Postovani ja veceras putujem za Italiju ,bicu otsutan 2ili 3 dana tako da se dogovorite i pustite mi email sta i koliko vam treba, kad se vratim kontaktiracu vas

:telephone:

ronac:

--- Citat: elektricar  23, 01, 2011, 13:53:05 posle podne ---Postovani ja veceras putujem za Italiju ,bicu otsutan 2ili 3 dana tako da se dogovorite i pustite mi email sta i koliko vam treba, kad se vratim kontaktiracu vas

:telephone:

--- Kraj citata ---

Ako Vam odgovara cena od 55 evra za 888 dogovoreno,posto vec imamo tu cenu na 5 kom. :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju