E, ovako treba... > Radio stanice...
RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA
barbanesa:
Moze Lazo i selektivno skeniranje i ukucavanje nautickih frekfenci,upravo o tome je pisao Terca o tom na regati uz hladno pivo,jer mora rucno da se ukuca. m4
IKA:
--- Citat: HOGAR 08, 06, 2012, 15:52:51 posle podne ---Gorance,ja to napisah saleci se,a da kuka nego sta lol,zar bez kukanje da nagrabusi.Naravno da ce da bezi,ko moze,recimo kao juce jednom Rumunskom guracu,koji je prozujao pored nas na Savi,sa svega 30kmh.On se ne sklanja,osim kolezi,kad su na istom kursu,jer je isao uzvodno thumbup.To je sve poznato,ama,situacija ,recimo,okretanje veeelikog broda,a Laza blizo peca,il pije kafu sa komsinicu,na sidru lol.E na to kukanje sam mislio,pa izgleda moradoh da objasnim.Nadam se da Lazina zena ne cita ove nase baljezgarije,u suprotnom puce forum ko nista,a i mi sa snjega roll4 k5
--- Kraj citata ---
Molio bih za info ako nešto znaš, šta trza kod laze u bašti.Nije mi samo jasno kako to ;,na sidru pije kafu s komšinicu.Mada ni okretanje velikog broda u bašti nerazumem, al valda kapetan barže zna šta radi. ffff
elektricar:
moze selektivno skeniranje , softver nema ili ja neznam da ima za taj model koliko sam upucen a pokusavao sam neki nesto da vratim u zivot i svasta trazio nije mi uspelo cackao neko po dugmici razne konbinacije i izbrisao eprom i na displeju pise unprogram, a kloniranej vam je nesto vema lako i brzo spojite jednu da kazem praznu stanicu sa nekom koja je vec rucno sve podesena sa kanalima i skeniranjem i memorijom i samo izvrsite kloniranje s jedne na drugu i imas potpuno isto podesenu i memorisanu drugu stanicu i tako sa svakom sledecom
nadam se da sam bio malo jasniji a opet sam pisao dugacko i siroko tamburanje
dankan:
Molim savet, kupiti novu zonton 999g ili polovni kenwood th22? Cena ista!
LSI:
--- Citat: dankan 08, 06, 2012, 20:15:54 posle podne ---Molim savet, kupiti novu zonton 999g ili polovni kenwood th22? Cena ista!
--- Kraj citata ---
Kad sam ja kupio novu Z-999 u kutiji je bilo uputstvo za rukovanje i na prvoj strani je pisalo:
Modeli obuhvaćeni ovim uputstvom:
Kenwood TH-22AT: 16-channel VHF FM Transceiver
Kenwood TH-22AT: 16-channel UHF FM Transceiver
Dakle, Z-999G kao noviji model trebalo bi da je bolja kupovina od polovnog kevuda. Ili se možda varam? Nadam se da će nam Milan dati pravi odgovor.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju