E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (62/109) > >>

SALE NB:

--- Citat: elektricar  20, 03, 2011, 15:48:03 posle podne ---
P.S. Sale NB mi se sad nesto nejavlja kad ima u ponudi ovih morskih stanica Icom,prezident,horizont standard ... :yahoo:

--- Kraj citata ---

Pa nije baš da se ja ne javljam, već ti ne čitaš svoje poruke!  :taunt:

Ali ajd' , ako već mora javno, daj malo više informacija, cene itd.
Te Prezident stanice, gde njih svrstavaš po kvalitetu? Daj cenu za tu malu ručnu, i šta ulazi u isporuku?

elektricar:
Macitam ja Sale ali dam odgovor njega nema i posle mi prijavljuje gresku kao da sam vec poslao poruku a od poruke ni traga ni glasa
Elem  Stanica trazeni model je oko 150€ ta mala president  stanice su namenske za more reku ima 16i 9 kanal dual woch ...
a i dalje ima dobro poznatog Zonton 999G modela po ceni od 65e ,a sve ostalo mozete videti na www.elektricar.eu/yt1prm

deda:
Ajde malo prosiri ponudu ! Recimo , postavi sta imas od TV-aparata na 12V i slicno!Sta si zapeo za te radio stanice samo , ima kod tebe i drugih stvari koje mogu da se koriste u nautici!!

Misha D:

--- Citat: deda  29, 04, 2011, 12:17:04 posle podne ---Ajde malo prosiri ponudu ! Recimo , postavi sta imas od TV-aparata na 12V i slicno!Sta si zapeo za te radio stanice samo , ima kod tebe i drugih stvari koje mogu da se koriste u nautici!!

--- Kraj citata ---
Recimo tv na 12v e23-32

elektricar:
evo Par slika TV 13" sa DVD na 12v dodje sa adapterom od220 na 12 tako da se moze koristiti de ima napona 2202 ili 12v Vema tanak LCD dvd sa strane integrisani zvucnici a i ulazi za CD DVD i USB i memoriske kartice  ... vise detalja na www.elektricar.eu/yt1prm a cena 150€  ili info na tel 066002212

PS ima i dalje rucnih i mobilnih radiostanica kome treba po ceni od 65e

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju