E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (7/109) > >>

colonelo:

--- Citat: ronac  19, 01, 2011, 12:30:32 posle podne ---Daj ti onda porazgovaraj za sve nas,mozda ih dobijemo po 55.Ionako se ovaj Bugarin sto mi Zole dade broj ne javlja. :drinks:

--- Kraj citata ---

Danas razgovarao sa Milanom  "radistom"  u vezi sa Zonton-999 radio stanicama, situacija sledeca:
Ako se javi nas 5 za kupovinu stanice covek daje popust od 5 evra po stanici, znaci cena jednog kompleta je 55 evra. Komplet sadrzi: stanicu, dve antene, bateriju,punjac na 220V, punjac na 12V, slusalice i uputstvo.

@Kapetane zao mi je ali ne prodaje posebno punjac na 12V. :sorry:

Ko je zainteresovan neka se prijavi ovde na forumu da znam da mu kazem koliko stanica da obezbedi, a organizaciju placanja i na koju adresu da posalje stanice neka preuzme na sebe kapetan, jer je on kapetan. :dance1: :dance1: :dance1:

Zoran:

Jedna.

zoki novus:
dve :good:

Kapetan:

--- Citat: colonelo  19, 01, 2011, 21:48:08 posle podne ---Ko je zainteresovan neka se prijavi ovde na forumu da znam da mu kazem koliko stanica da obezbedi, a organizaciju placanja i na koju adresu da posalje stanice neka preuzme na sebe kapetan, jer je on kapetan. :dance1: :dance1: :dance1:

--- Kraj citata ---
ajd baci mi neki njegov kontakt da se cujem sa covekom i da nam da broj racuna pa diektno da ljudi uplacuju njemu

deda:
Kud svi Turci,tu i mali Muja!

jedna! :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju