E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (47/109) > >>

busa2:
ok neso , ima li neka rucna radio stanica sa nizom cenom koju bi ti preporucio u odnosu na zontona 999g i da ima neku garanciju ja sam zainteresovan ?

ronac:
Tesko za te pare,mislim da je Zonton bez premca u tom razredu. :telephone:
Vidis da Nesa nece pokloniti neku svoju ako Zonton ne pregura godinu dana. :download: :download: :download:

NESA TISA:
Ja sam vam naglasio koje da ne uzimate,većina vas će uzeti ručne stanice za komunikaciju i kad zatreba. Pravi uredjaj za 50e ne mogu nabaviti,ni ja niti bilo ko. Daj bože da vam ti uredjaji prijatelju traju i 100 god, ne zanosite se pričom za te pare nek traje koliko toliko,bitno je da ne razmišljaš celo vreme dal će i kad će crći,a kad to počne da se dešava,kad se poverenje ustalasa onda ćete razumeti. Zapamtite svi hvale ono što prodaju. Motorola,yaesu,kenwood,icom njima reklama netreba,. Pitajte ljude koji su pre 8 godina uzeli uredjaj da li su kupili rezervnu bateriju. Za vaše uredjaje za 2 godine baterija neće ni biti,jer će doći još 100modela pa opet iznova.

Kapetan:

--- Citat: NESA TISA  01, 03, 2011, 21:49:14 posle podne --- Pitajte ljude koji su pre 8 godina uzeli uredjaj da li su kupili rezervnu bateriju. Za vaše uredjaje za 2 godine baterija neće ni biti,jer će doći još 100modela pa opet iznova.

--- Kraj citata ---

neso ja sam od tebe uzeo kenwooda mil spec stacionarnu .... al ovo za baterije nije tacno... daj mi bateriju koja ce posle 2 godine imati bar 51% kapaciteta i kupicu svaku stanicu ... vek uredjaja definise baterija i tu nema price, iz prostog razloga sto baterija ponekad predstavlja i 40% cene uredjaja...

NESA TISA:
Baterija za yaesu košta od 25 do 40e prijatelju. Za te pare niko je neće prepakivati veruj mi. Pa kažem ti nisam još imao kupaca za baterije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju