E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (5/109) > >>

eni blue:
Odlicno mesto, br. 5 za mene znaci racunajte me za stanicu.

1. Ronac
2. deda
3. Colonelo
4. Sale NB
5. eni blue
6. ....
7.  .....

zorter:
 Na oglasima RADISTA se nudi narudzbina radio stanica (verovatno iz Bugarske).

Milan Pirot  066-00-22-12   yt1prm@gmail.com
  narudzbine za wouxon i kenwood dualbandere rucne i mono bandere vhf i uhf stanice mozete poruciti na emil ili na telefon

narudzbe primam do kraja januara i pocetkom februara je isporuka

trenutno stanje na lageru je od novh stanica yaesu vx8dr,

polovna -kao nova original kenwood th-f7e stara oko 9meseci izuzetno stanje komplet u kutiji

dve mobilne polovne vhf kenwood tm261

i par repetitora na vhf i uhf ispravni

fabricki ispravljaci 12v 30A i 24v 10A NOVO

vise info o cenama i ostalim stvarima na prodaju na sajtu WWW.YT1PRM.ELEKTRICAR.EU
°Cena: 50-150

colonelo:
Bio sam danas u ICOM na NBgd ( Cevenkapa). Najeftinija nauticka rucna stanica koju nude je "Cobra" i kosta oko 200 evra. Ma sto je mnogo mnogo je :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:

Kapetan:
cek bre pa i ti si kod bugarina kupio ?

zorter slobodno sta god da vidis sa radise postavalj ! a ovaj zonton nas isti kenwood od 100 evra :)

hallamiti:

--- Citat: colonelo  17, 01, 2011, 22:43:09 posle podne ---Bio sam danas u ICOM na NBgd ( Cevenkapa). Najeftinija nauticka rucna stanica koju nude je "Cobra" i kosta oko 200 evra. Ma sto je mnogo mnogo je :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:

--- Kraj citata ---

ja sam gledao http://www.amazon.com/M36-Submersible-Handheld-VHF-Radio/dp/B001PUA91Y  pre jedno mesec dana da mi donese brat iz USA  tada je bila 170$ ali sam se ipak odlucio za iphone 3gs tako da ce ovo sacekati leto a i onako on ne bi dolazio sigurno do maja. ako neko bude hteo pitacu ga da donese jos koju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju