E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (38/109) > >>

deda:
Za te novce tesko da ces naci bolje!Kako kazu "dobra kupovina" !

I sta kazes Pecov?

ПЕЦОВ:
ne znam.slusajuci vas zakljucio sam da nije losa pa narucio.eno je u beogradu.mada kad je se dokopam..kazu nije zvaka za seljaka.salim se. nadam se da ce dobro doci. drago mi je da su misljenja pozitivna.stanicu sam uzo samo radi dobrih kritika.

elektricar:
 :scare: PAZNJA uskoro za oko mecec dana pojavice se u ponudi VHF stanice mobilna varijanta -fiksne stacionarne stanice  velicine auto akasetofona 
pa ako neko ima poterbu za stanicom vece snage i mobilne varijante da radi na 12v akumulatora moze da zakaze da bi znao koliko da narucim cenu za sada neznam ali uskoro cu da je formiram  :taunt: sve detalje mozete dobiti na 066/00-22-12 ili na sajtu www.elektricar.eu/yt1prm

NESA TISA:
kod nese tise su samo originalni uredjaji dokazanog kvaliteta i pouzdanosti,a kineske sam onima koji su hteli preporucivao da vide kod milana. Posetite www.nesa-tisa.bgsajt.com

NESA TISA:
Posto vidim da ste saljivo drustvo,a tek sam se juce prijavio,a nije lepo da se kritikuje neosnovano,u zivotu nisam imao ZONTON koji je inace poznata marka u svetu,jer vidim svi ga koriste. Sve kupce pozivam posle godinu dana koliko ce im trajati da ponovo kupe iste,inace trenutna cena na oglasima je 50e

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju