E, ovako treba... > Radio stanice...

RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA

<< < (24/109) > >>

captjerry:

--- Citat: zorter  03, 02, 2011, 21:45:23 posle podne ---Jerry, ako Alinco nema servis u Beogradu, vidi onda sa "elektricar"-em.
On drzi servis radio uredjaja. Moguce je da mozda moze da ti pomogne jer ima mogucnost nabavke originalnih delova (tipa kucista, baterije......).

:good: :drinks:

--- Kraj citata ---

to sam prvo i mislio ali cini mi se da on radi samo par proizvodjaca medj kojima nije Alicno...nema veze provericu...hvala...
e da, znas li gde moze da se kupi pendrek anatena za 2m sa BNC?...to su mi maznuli sa camca pa sad koristim neku za 27MHz, teleskop samo za prijem...:)

zorter:
Pokusaj u radio klubu "Nikola Tesla" u Timockoj. Nemaju uvek ali proveri. A i prati oglase u "Radista". I tu se cesto nadju u prodaji samo antene.

budens72:
Koji je domet stanice OLT E-71 ? Na otvorenom....

elektricar:
antenice kvalitetne fleksibilne sa bnc ili sma konektorima ima u Aluxomu radnja za telekomunikacionu opremu cene od 1200 din do 2000din ako ces da kupujes bateri kejs de mozes da menjas baterije za Alinka imas na Limudo ili Kupindo sam video oglas  odeljak elektronika radio uredjaji cevek daje punjac i 4 ili 5v bateri kejsa i jednu bateriju i jedan alinko taj DJ.f1

zorter:
Na otvorenom moru preko 100km a u naselju precnik oko 10-tak km. Ipak je to 7W.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju