E, ovako treba... > Radio stanice...
RUCNA NAUTICKA RADIO STANICA
LSI:
--- Citat: colonelo 12, 01, 2011, 18:13:51 posle podne ---Ajmo forumasi jos malo preporuka. Nije valjda da samo Zorter i Kapetan imaju radio stanice. Sta je sa ostalima, koja su iskustva?
--- Kraj citata ---
Ja sam od nedavno vlasnik Motorole GP 340.
Još je nisam proverio kako radi.
Pokušaću u petak kad se nadjem sa društvom u marini Šark (sastanak povodom HTC - "treninga".
Javiću kakvi su utisci...
zorter:
--- Citat: colonelo 12, 01, 2011, 18:13:51 posle podne ---Ajmo forumasi jos malo preporuka. Nije valjda da samo Zorter i Kapetan imaju radio stanice. Sta je sa ostalima, koja su iskustva?
--- Kraj citata ---
Colonelo, ja nemam nikakvu radio stanicu. :nono:
Ustvari imam CB koju mi je Odisej dao i ne moze se preraditi na marine band. :sorry:
A sto se tice radio stanica, radio amater sam vec 39 godina (od daleke 1972. god), sa nekoliko licnih radio stanica, pa pomalo poznajem taj vid komunikacija. No, to nije vazno. Vazno je da sam ti bar malo pomogao. :good: :dance1:
zorter:
Da, zaboravih reci da su MOTOROLA uredjaji veoma kvalitetni i mogu se programirati na marine band. Najprikladniji su svi uredjaji serije 3.. (trista i neki) bilo da su stacionarni bilo da su rucni uredjaji.
Kapetan:
LSI Motorola gp340 se programira , treba vam specijalan kabl il u neki servis da vam nasteluju kanale
Kapetan:
ne kazem ja nista protiv motorole, ona je po meni zaista najbolja.... ja sam jurio neku motorolu koja rucno moze da se programira ali obicna gp340 (ova sto je ima LSI) je u radnji oko 500 evra a zonton 55 zato sam se odlucio za Zonton samo zbog cene, dok je zaista sve ostalo na strani motorole
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju