Nautika opšta... > Turističke reportaže
Riblji restoran Klenak - Šabac
Zoran:
Ja reko sad ce reportaza o Savi sa nove ladje,kad ono mac.Trosis talenat kopirajuci Olimpa.Djaba,jedan je Olimp.
stvlada:
nisi slikao cene jeftinijeg restorana :censored:
deda:
Slikao nam cenovnik da znamo koliko para da ponesemo!A gde su slike rucka!?
zorter:
@srsa
Druze, ja iskreno planiram jos jednog Stanka da prinesem Bogovima u vasem sirem drustvu kad budem camac, sada verovatno sa kabinom, ponovo ubacivao u vodu (ovog puta u Savu i maticnu luku Sabac). I sigurno nece biti na Klenackoj strani reke vec Sabackoj, a naci cemo tacnu lokaciju.
@zoran
Ni najmanje mi nije zelja da kopiram bilo koga. :nono: A camac ce u vodu ovog proleca sigurno. Ovo je poslednja zima na vodi bez camca. :dance1:
Ja sam jedan jedini ZORTER (sa svim manama i vrlinama), i to vam je svima poznato. :on_the_quiet: :heat:
@stvlada
Kume, onaj jeftiniji nema odstampan cenovnik a i nije radio danas. Covek ga je tek prao posto je jos ostalo mulja od poplave. A za cene znam jer sam letos tamo jeo riblju corbu za 100 din porciju a ovde je i tada bila 250 din.
@deda
Ovo je za cenovnik za putnike namernike, ako nekog put nanese a ogladni i ozedni u medjuvremenu.
zorter:
Jednom drugom prilikom, kad uslovi dozvole, bice predstavljen drugi restoran takodje na Klenackoj strani Save ali oko 3-4km nizvodno (blize Giginoj lokaciji), kod Giganove i Misarske ade.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju