Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Predstavljanje - veliki pozdrav !!
ceky:
SRECNI PRAZNICI !!
Evo i ja da se predstavim... negde letos sam dosao do camca, u pitanju je plasticni, tipa gliser, nepoznate proizvodnje ali dosta jak!. Naravno, drugar i ja smo odmah krenuli da ga preuredjujemo u rekreativno-porodicni camac...Skinuli mu vetrobran, odsekli zadnji deo koji je bio planiran da nosi poveci motor, postavili novo zrcalo...Inace, camac je dugo stajao na otvorenom i zrcalo je bilo trulo...planovi su da se unutrasnjost preradi, postave sedista na druga mesta...ne jos puno ali ipak dosta !:) Trenutno gledam po netu za kupovinu motora, pa na prolece naci neku povoljniju marinu i u Dunav !!
LSI:
--- Citat: ceky 08, 01, 2011, 10:37:17 pre podne ---SRECNI PRAZNICI !!
Evo i ja da se predstavim... negde letos sam dosao do camca, u pitanju je plasticni, tipa gliser, nepoznate proizvodnje ali dosta jak!. Naravno, drugar i ja smo odmah krenuli da ga preuredjujemo u rekreativno-porodicni camac...Skinuli mu vetrobran, odsekli zadnji deo koji je bio planiran da nosi poveci motor, postavili novo zrcalo...Inace, camac je dugo stajao na otvorenom i zrcalo je bilo trulo...planovi su da se unutrasnjost preradi, postave sedista na druga mesta...ne jos puno ali ipak dosta !:) Trenutno gledam po netu za kupovinu motora, pa na prolece naci neku povoljniju marinu i u Dunav !!
--- Kraj citata ---
Dobro nam došli, Ceky - i Vi i Vaš drugar koji vam pomaže u radovima.
Bilo bi lepo kada biste istakli par fotosa na kojima se vidi čamac pre početka radova, onako kako je izgledao kada ste ga kupili. A zatim da pratite sve faze sredjivanja po vašim željama.
Nadam se da ćete biti zadovoljni konačnim rezultatom.
Srećno i Vama.
zorter:
Dobro nam dosao !!! :good: :drinks:
njegos68:
:stop: Dobro došao!
budens72:
Dobro došao :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju