Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Zna li neko nesto o ovom motoru...
Zoran Marinković:
:good:
Mislim da i Vlada prišić iz Futoga ima u ponudi polovne motore, a obzirom da ima i servis motora.....nazovi i pitaj
--- Citat ---www.motonautikaelko.co.rs
--- Kraj citata ---
petar_kozic:
Hvala Zoki na odgovoru. Videcu od ponedeljka da kontaktiram coveka.
mesechar:
evo i ja da pomognem sa informacijom vise , danas sam video tri motorceta izmedju ostalog i taj dzonson od sest konja jedan evinrud cetvorka i neko motorce od 3.5 konjica nemam pojma koja je marka svi su doneti kombijem iz svajcarske (covek prodaje pored kombija na svajcarske table) ceni ih pocetno svaki sto evra svi su na prvoj boji elise bez ostecenja i jako solidno izgledaju ja sam se zagledao u malog evinruda i mogao je na osamdeset evra da padne dogovor , nisam ulazio u dalju pricu ali sam slikao i pokupio kontakt telefon inace covek je lociran u kikindi zivi i radi u svici... telefon065 5035256 pa sad ako ovo nije povoljno onda da pricamo o trista cetristo evra ...po meni ovi maratonci iz minulih vremena toliko treba i da kostaju... pa sad ako sam nekom pomogao :)
Outboard Master:
sto bi tal lik prodavao u srbiji te motore po 80 evra kad u svici ih moze prodati ladno za po 130 do 200 evra mislim ako nisu apen drpen motori i u funkciji da budu? nerazumem to nikako!
a 80 evra za krsinu koja neradi ili u nekom vecem defektu ti je isto previse, pa sad neznam.
Nije dzaba dobar motor 300 do 600 evra u toj ks klasi.
mesechar:
--- Citat: Outboard Master 08, 01, 2011, 14:34:19 posle podne ---
sto bi tal lik prodavao u srbiji te motore po 80 evra kad u svici ih moze prodati ladno za po 130 do 200 evra mislim ako nisu apen drpen motori i u funkciji da budu? nerazumem to nikako!
a 80 evra za krsinu koja neradi ili u nekom vecem defektu ti je isto previse, pa sad neznam.
Nije dzaba dobar motor 300 do 600 evra u toj ks klasi. ..
--- Kraj citata ---
moj odgovor
pa ja stvarno neznam sta da kazem nesto i ja visim u Shvabiji bas na Bodenskom jezeru a malo i preturam po nautickim prodavnicama svracao sam i u Ghoren bas gde im je ona velika marina i prodavnica (ti ces to bolje znati)i nije da sam neverni Toma da shvajcarci placaju ovakve motore 130e taman posla mada moj ujak kad ja gledam ovo tamo samo se smeje i kaze da to Nemci ne kupuju a onda vidim da u Bauhausu mozes malog mecurija pazariti na akciji za 400 evrica sa rezervoarom na sebi cetri takta itd dvadesetcetri meseca garancije itd i u nepreglednom redu jedrilica i kojekakvih plovila nisam imao prilike da vidim nesto mnogo oldtajmera sve motorcici maksimalno deset godina starosti al' ajd mozda se nesto promenilo ja sam to video u novembru prosle godine. Ne zameri O.masteru verovatno si u materiji ...zakljucujem po nicku nisam za neke rasprave danas sam video pogledao slikao kao informaciju mada imao sam i ponudu od jednog caleta da kupim svojevremeno tomosa cetvorku za pedeset evra kupljenu sa maestralom osamdesetih i nosenu na more dva puta cak je imala i originalni racun i knjigu njemu je to motorce koje je stajalo dvadeset i kusur godina toliko vredelo jbga a imao je samo desetak radnih sati.
Jebiga sad ako nekog zanima to je to ako ne onda je to krsh kako bilo....bilo danas na pijaci B.Potok..
(editovao sam zagrade za citat :) kapetan)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju