Nautika opšta... > Galerija - Gallery

SKADAR LAKE

<< < (17/42) > >>

njegos68:

--- Citat: ПЕЦОВ  11, 06, 2011, 13:05:19 posle podne ---ako ih gospoda sa djerdapa budu ucila kako se upravlja nacionalnim parkom onda sve do.....  :suicide:

--- Kraj citata ---
Nsu ni ovi naši bolji..  :superstition: Ako nisu gori nisu ni bolji ništa...   :skull:  :diablo:  :diablo:

njegos68:

--- Citat: ПЕЦОВ  11, 06, 2011, 13:05:19 posle podne ---ako ih gospoda sa djerdapa budu ucila kako se upravlja nacionalnim parkom onda sve do.....  :suicide:

--- Kraj citata ---
Evo kako rade gospoda iz np Skadarsko jezero..  http://www.vijesti.me/vijesti/policajci-struju-ulovili-100-kg-ribe-skadarskom-jezeru-prosli-nekaznjeno-clanak-23769

njegos68:
Danas su mi došla u goste dva prijatelja iz Bratske Srbije.. jedan iz Beograda ,drugi iz Kruševca ,pa su izrazili želju daih malo provozam po Skadarskom jezero.. pridružio nam se i moj ujak.. Željeli su da vide neki od Manastira na jezeru,pa smo napravili cjelodnevnu turu od nekih 20 km u jednom pravcu,Posjetili manastir Vranjinu ,Starčevo i Bešku... Inače na Beški ,u manastiru je sahranjena Jelena Balšić ,kćer Cara Lazara...   odavde smo krenuli...  :stop:

njegos68:
.. ovdje stigli... Uvala kod manastira Beška koja štiti od vjetrova...

njegos68:
 Izuzetno gostoprimljive i ljubazne monahinje su na lijepo dočekale,počastile sa kafom i sa sokom od divljeg nara ,koji same prave..inače čitavo ostrvo je prekriveno stablima divljeg nara ili šipka kako se ovdje kaže..inače postoje dvije crkve,mala i velika ,u maloj je sahranjena Jelena Balšić,a u velikoj njen muž Djuradj Balšić... velika se obnavlja...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju