Nautika opšta... > Galerija - Gallery
SKADAR LAKE
njegos68:
--- Citat: ПЕЦОВ 11, 06, 2011, 13:05:19 posle podne ---ako ih gospoda sa djerdapa budu ucila kako se upravlja nacionalnim parkom onda sve do..... :suicide:
--- Kraj citata ---
Nsu ni ovi naši bolji.. :superstition: Ako nisu gori nisu ni bolji ništa... :skull: :diablo: :diablo:
njegos68:
--- Citat: ПЕЦОВ 11, 06, 2011, 13:05:19 posle podne ---ako ih gospoda sa djerdapa budu ucila kako se upravlja nacionalnim parkom onda sve do..... :suicide:
--- Kraj citata ---
Evo kako rade gospoda iz np Skadarsko jezero.. http://www.vijesti.me/vijesti/policajci-struju-ulovili-100-kg-ribe-skadarskom-jezeru-prosli-nekaznjeno-clanak-23769
njegos68:
Danas su mi došla u goste dva prijatelja iz Bratske Srbije.. jedan iz Beograda ,drugi iz Kruševca ,pa su izrazili želju daih malo provozam po Skadarskom jezero.. pridružio nam se i moj ujak.. Željeli su da vide neki od Manastira na jezeru,pa smo napravili cjelodnevnu turu od nekih 20 km u jednom pravcu,Posjetili manastir Vranjinu ,Starčevo i Bešku... Inače na Beški ,u manastiru je sahranjena Jelena Balšić ,kćer Cara Lazara... odavde smo krenuli... :stop:
njegos68:
.. ovdje stigli... Uvala kod manastira Beška koja štiti od vjetrova...
njegos68:
Izuzetno gostoprimljive i ljubazne monahinje su na lijepo dočekale,počastile sa kafom i sa sokom od divljeg nara ,koji same prave..inače čitavo ostrvo je prekriveno stablima divljeg nara ili šipka kako se ovdje kaže..inače postoje dvije crkve,mala i velika ,u maloj je sahranjena Jelena Balšić,a u velikoj njen muž Djuradj Balšić... velika se obnavlja...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju