Nautika opšta... > Galerija - Gallery

SKADAR LAKE

<< < (10/42) > >>

njegos68:
 Danas je bio sunčan i lijep dan,14 stepeni,otišao malo do Manastira Vranjina i napravio par slika,pa da podijelim s vama..  :)

njegos68:
 nastavak..

njegos68:
  :sorry:  ...

eni blue:
Njegose, ja necu vise da hvalim tvoje slike, jer sve sto bih napisao kao hvalu veruj bilo bi nedovoljno. Samo mi kazi da li su slike u gradu Skadru skorasnje, jer ako su skorasnje strasan je zivopis tvrdjave i lade pune nekih madraca, ili cega vec, i da li imam pogresan utisak da je tamo kod njih doslo do mesavine starog nacina zivljenja i onog sto donosi savremeni tok. Hvala ti za sve ove slike  :good: :good: :good:

njegos68:

--- Citat: eni blue  30, 01, 2011, 09:25:25 pre podne ---Njegose, ja necu vise da hvalim tvoje slike, jer sve sto bih napisao kao hvalu veruj bilo bi nedovoljno. Samo mi kazi da li su slike u gradu Skadru skorasnje, jer ako su skorasnje strasan je zivopis tvrdjave i lade pune nekih madraca, ili cega vec, i da li imam pogresan utisak da je tamo kod njih doslo do mesavine starog nacina zivljenja i onog sto donosi savremeni tok. Hvala ti za sve ove slike  :good: :good: :good:

--- Kraj citata ---
Eni slike su slikane ljetos u julu,a u skadru ima svašta od nekog dna pa do raskoši ...a lada nema u albaniji,ono sa madracima je mercedes 123,koji je jedno vrijeme bio najzastupljenije auto kod njih,valjda što samo on može da izdrži sve..a sad je mnogo novih modela automobila po putevima,novi auto putevi...a u pravu si kod njih je mješavina tradicije i modernog života jako vidljiva...a tvrdjava Mrnjavčevića je nešto što se ne može opisati riječima i slikama..mada su je albanci prilagodili ,,njihovoj"istoriji...  :aggressive:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju