Nautika opšta... > Galerija - Gallery

SKADAR LAKE

<< < (40/42) > >>

njegos68:
..

njegos68:
 Malo prohladno popodne ali nije razlog da se malo ne uživa u čarima prirode...

mladjo:
J.... more. Nisam zavidan,ali zao mi je sto i ja ne mogu uzivati u ovakvoj prirodi i ljepoti thumbup

DuleN:
NJegose,
Samo mogu da ti POZITIVNO zavidim sto imas privilegiju da zivis i plovis na ovako predivnom mestu.
U tom kraju nisam bio bar jedno 20 godina, pa bih te zamolim da kad budes u prilici, napises koju rec: da li je sacuvan ribljifond i priroda, kakva je u opste situacija tamo, jel jos uvek pomalo divlje ili je pocela gradnja, ...

njegos68:

--- Citat: DuleN  31, 10, 2014, 18:58:55 posle podne ---NJegose,
Samo mogu da ti POZITIVNO zavidim sto imas privilegiju da zivis i plovis na ovako predivnom mestu.
U tom kraju nisam bio bar jedno 20 godina, pa bih te zamolim da kad budes u prilici, napises koju rec: da li je sacuvan ribljifond i priroda, kakva je u opste situacija tamo, jel jos uvek pomalo divlje ili je pocela gradnja, ...

--- Kraj citata ---
DuleN , u pravu si,priroda je bila baš darežljiva kad je ovaj kraj u pitanju...Sa druge strane tu privilegiju koju pominješ koristi mali broj Podgoričana, a 90% i nisu svjesni šta imaju...uglavnom misle da je Skadarsko jezero samo ono što se vidi sa mosta.....a to je tako veliko prostranstvo sa bezbroj fenomenalnih mjesta netaknute prirode... E  sad što se tiče ribljeg fonda,ribe ima mnogo,a nije mi jasno kako opstaje pored tolikog krivolova...A najžalosnije je što je u glavama lokalnog stanovništva krivolov tretira kao nešto sasvim normalno...Što setiče gradnje nije toliko napadnuto sem malo kod mosta...ima i par restorana i to je to..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju