Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Dozvole za 2011
Kapetan:
--- Citat: budens72 15, 01, 2011, 11:02:46 pre podne ---"Zapleneili 90 čamaca od ribokradica...."
e to bih baš voleo da vidim :yahoo:
--- Kraj citata ---
tozo ako je ovo istina za camce i za dozvolu i ja cu njihovu ...jel imaju neki zvanican sajt ili nesto slicno ?
petar_kozic:
--- Citat: bugi 05, 01, 2011, 12:47:08 posle podne ---Jagodinci su jako dobro organizovani
Tamo Moravu cuva Rivers Guard...mislim da cuvaju Dunav od Kovinskog mosta do Malih Voda
Tamo nema pecanja bez dozvole...naravno narocito na pocetku sezone jer tad pritisnu da bi svi kupili dozvole
--- Kraj citata ---
Sa ovime se ne bih slozio.
Ja sam iz Vince, znaci na tom potezu.
Prosle godine nisu ni jedanput bili, moj matori je pecao u proseku 4-5 dana nedeljno.
Na vodi ih tek nema. Ako imas camac i pecas iz njega nema nikog zivog da te kontrolise.
Predprosle godine su bili jedan put.
Toliko o organizaciji.
sharke:
Petre moram Vam reći da sam ih ja često viđao u Grockoj,kulturno se javljaju,jednom pitaju za dozvolu, a sledeći put samo mahnu.Mislim da su sasvim korektni. :good:
sharke:
Dozvola mi stiže u ponedeljak,cena je ostala ista. :drinks:
petar_kozic:
--- Citat: sharke 15, 01, 2011, 22:41:29 posle podne ---Dozvola mi stiže u ponedeljak,cena je ostala ista. :drinks:
Petre moram Vam reći da sam ih ja često viđao u Grockoj,kulturno se javljaju,jednom pitaju za dozvolu, a sledeći put samo mahnu.Mislim da su sasvim korektni. :good:
--- Kraj citata ---
Moguce, ne kazem. U Vinci ih nema.
Porucujete od njih dozvolu ?
Imaju li neki sajt ili direktno kod njih ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju