Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Brodarska škola - Yacht master
espresso:
javite na vreme znam jos zainteresovanih
Boban7:
Samo da znate da Hrvati ne priznaju sertifikate iz Srbije dok Crnogorske dozvole priznaju. U praksi nisam cuo da je neko imao problema na vodi u vezi toga, ali ako im niste simpaticni uvek mogu da izvuku keca iz rukava. Za razliku od njih, Crnogorci priznaju nase dozvole.
pozz
Capt.Bob
broker975fx:
--- Citat: Boban7 18, 11, 2011, 03:01:31 pre podne ---Samo da znate da Hrvati ne priznaju sertifikate iz Srbije dok Crnogorske dozvole priznaju. U praksi nisam cuo da je neko imao problema na vodi u vezi toga, ali ako im niste simpaticni uvek mogu da izvuku keca iz rukava. Za razliku od njih, Crnogorci priznaju nase dozvole.
pozz
Capt.Bob
--- Kraj citata ---
Bobane šta bi sa brodom jel uspeo plan?
Boban7:
Samo cu kratko, sobzirom da smo ovde na drugoj temi, a sto se moje pustolovine tice, to zasluzuje daleko vise prostora i vremena. Brod sam doterao iz Turske i izvukao ga na suvi dok u Baru. Mislim da cu ovde otvoriti novu temu odrzavanja drvenih brodova
pozz
Capt.Bob
broker975fx:
--- Citat: Boban7 18, 11, 2011, 18:42:47 posle podne ---Samo cu kratko, sobzirom da smo ovde na drugoj temi, a sto se moje pustolovine tice, to zasluzuje daleko vise prostora i vremena. Brod sam doterao iz Turske i izvukao ga na suvi dok u Baru. Mislim da cu ovde otvoriti novu temu odrzavanja drvenih brodova
pozz
Capt.Bob
--- Kraj citata ---
A vala tolko ofa u drugim temama neka pomeraju ovo posle ovo je opravdano skretanje sa teme. Hajde pokreni temu baš me zanima taj jedrenjak i iskustva iako sam mislio na onaj metalni ledolomac :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju