E, ovako treba... > Elektrika

ELEKTRICNA PUMPA ZA VAZDUH

<< < (2/2)

marke:
Ova mala pumpa je odlicna ali samo za dusek nije za veliki pritisak ali bracni dusek napumpa za minut, ja je koristim kad spavam na camcu.

espresso:

--- Citat: Dule  27, 03, 2009, 01:23:56 pre podne ---
--- Citat: roberto_s  25, 03, 2009, 08:19:03 pre podne ---  Dule, hvala, ja sam se vec zaletao ka sajmu da je kupim...
 Video sam jednom prilikom da covek duva camac rucnom pumpom , pozamasnih gabarita, koja izbacuje vazduh iz sebe i kada se rucka pritiska nadole i kada se izvlaci gore. Dal' je iko imao iskustvo sa tim cudom, i gde bi to moglo da se kupi?
Hvala

--- Kraj citata ---
E to je prava stvar. I nju imaš u Eurosalonu i nije skuplja od te električne. Za pet minuta ćeš napumpati čamac bez problema. Ja za deset napumpam Velliki bazen a za par minuta pomoćni čamac. I to baš napumpam, može da napravi veliki pritisak. Pumpa i kad potiskuješ i kad izvlačiš klip a klip je velikog prečnika...
Slobodno to kupi,auto ne možeš da nosiš sa sobom da dopumpaš čamac ako treba. Nemam iskustva sa auspuhom i verovatno može ali... koliko je to dobro za motor?

--- Kraj citata ---

a koliko za camac???

peconi:
Ja sam slatko dve godine naduvavao gumenjaka sa motorom od starog frizidera, jeste da traje malo duze (30min) ali mi to nije predstavljalo problem sve dok jednog dana nisam zaboravio da sam ukljucio kompresorce. Jadnicak je radio 3-4 sata na +40 u hladu  i crko.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju