Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Usluge pristana i marina

<< < (2/2)

Zoran Marinković:
 :nono:

Ne planiram ni jednu marinu, :nono: ne trebaju mi njihove :diablo: usluge.....ne trebaju mi splavovi i gužve :nono: :on_the_quiet: :on_the_quiet:

trebaće mi samo dobra sidra, goriva, zdravlja, društvo i ŠIROK DUNAV.....

Kapetan:
a dunav je pitoma reka i nema lopova na njemu :) moras nesto da smislis

deda:
Ipak je moja marina zakon,iako je pre sidriste!Uclanjenje je  30 000 rsd bar je bilo ,nadam se da nece poskupeti!

godisnje vez za moj camac 7,5 m 25 000 rsd !

Kod nas se naplacuje po duzini plovila!Putnici namernicu uvek su dobro dosli i uvek se pronadje resenje,poznavao ili ne nekoga!

Kapetan:
eh to ce moci jos neko vreme... sve ce preci u privatne ruke...

marina karaburma ima slicne cene ako se ne varam ... ali sa takvim cenama je napredovanje marina poprilicno ograniceno ... sa druge srane dobar deo gazda umesto da ulaze u marine profit stavlja u dzep... cast izuzecima

Zoran Marinković:

--- Citat: Kapetan  04, 01, 2011, 11:13:21 pre podne ---a dunav je pitoma reka i nema lopova na njemu :) moras nesto da smislis

--- Kraj citata ---

Pa valjda ću ja biti na njemu, bar veći deo godine, a razmišljao sam i da uradim neki sistem da spustim točkove i izađem na suvo
pomoću vinčeva kad god i gde god je to potrebno i moguće. (nešto kao stajni trap na avionima)
Ako uradim i sistem sa hidromotorima, točkovi mogu imati i sopstveni pogon i upravljanje, ne u smislu da bude amfibija za duže vožnje po suvom,već smo da se stacionira na odgovarajuće mesto.
Zimu ne bi provodio na vodi a još manje u marinama, a obzirom kako ste mi naveli cene - sistem će se isplatiti vrlo brzo.

Možda na prvi pogled izgleda komplikovano i skupo, ali to je cena slobode :preved:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju