Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Evo i mene
Outboard Master:
uff .. odkad planiram da odem na skadarsko jezero :drinks:
njegos-e daj mi malo vise informacija sto se tice : kampovanja (posto ja u hotel neidem) mislim preporuke gde se moze otici u koji autocamp, cene ako moze , mora li se prijavljivati plovidba? i td...
njegos68:
--- Citat: Outboard Master 06, 01, 2011, 21:36:22 posle podne --- uff .. odkad planiram da odem na skadarsko jezero :drinks:
njegos-e daj mi malo vise informacija sto se tice : kampovanja (posto ja u hotel neidem) mislim preporuke gde se moze otici u koji autocamp, cene ako moze , mora li se prijavljivati plovidba? i td...
--- Kraj citata ---
koliko ja znam jedini legalan kam p je u murićima , tu je i odličan restoran,pješčana plaža,najbolje pecanje..ali nije proble bilo gdje ako je zgodno mjesto za kampovanje..a mogu vam dati telefon vlasnika restorana u murićima..a što se tiče plovidbe trebalo bi prijaviti u lučkoj kapetaniji u virpazaru,mada mislim da nije potrebno,evo ja plovim već drugu godinu na reg. iz smedereva i nikad me niko nije pitao ništa..
kemppi:
Dobro dosao Njegose,kad god idem na more i prodjem preko jezera zastane mi dah,ali nikada ciljno nisam otisao na pecanje,iako mi je to zelja uvek bila.
njegos68:
--- Citat: Outboard Master 06, 01, 2011, 21:36:22 posle podne --- uff .. odkad planiram da odem na skadarsko jezero :drinks:
--- Kraj citata ---
ovo selo što se vidi na snimku je selo DODOŠI poznato po tome što je tu Živko Nikolić snimao ČUDO NEVIDJENO,i ako pažljivo zagledate na snimku posle mosta sa lijeve strane dvojica sjede za stolom i piju vino..a voda do koljena :suicide:
njegos68:
--- Citat: njegos68 06, 01, 2011, 22:27:55 posle podne ---
--- Kraj citata ---
ovo selo što se vidi na snimku je selo DODOŠI poznato po tome što je tu Živko Nikolić snimao ČUDO NEVIDJENO,i ako pažljivo zagledate na snimku posle mosta sa lijeve strane dvojica sjede za stolom i piju vino..a voda do koljena :suicide:
--- Kraj citata ---
uf zaboravih kad predjes iz dodosa preko most postoje ogromne livade koje su dušu dale za kampovanje..tu je ljetos održan balkanski festival etno muzike..trajalo 7 dana i bilo puno kampovanja ..bili LEB i SOL i sl. grupe
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju