Nautika opšta... > Mali od palube
POZIV NA DRUŽENJE MALIH KAPETANA
ronac:
Sale,tebe mozemo zaduziti da pratis pojavljivanje plaze,(dali je uopste ima)one na spicu ostrva kod plovnog puta.?? :scratch_ones_head:
SALE NB:
Verovatno misliš na Veliku belegišku adu.
Velika ada pri niskom vodostaju ima velike sprudove (plaže) na oba špica, a mala samo na donjem. Gornji špic male ade je takođe zanimljiv, ali je obrastao, pa ga više koriste pecaroši.
Danas je na velikoj adi gornji špic već izgledao zanimljivo, veći deo je još pod vodom, ali...
Donji špic je potpuno pod vodom.
Na maloj adi je donji špic dobrim delom pod vodom, ali postoji mala plažica sa boka na ulazu u rukavac.
Problem je što kreće radna nedelja, najverovatnije ni ja neću ići na Belegiške ade do sledeće subote.
Možda će Zoran 022 ići na pecanje, pa može "šmeknuti". Danas smo prošli pored njegovog (praznog) kampa na Gavrinoj adi.
Mota se tuda još forumaša. Neko će javiti.
ronac:
Mislio sam na doljni spic velike ade,ali od njega verovatno nista za vikend.Uostalom neko ko obidje teren,sredu,cetvrtak,neka javi. :smile:
SALE NB:
Hvala Zoki! Mogao bi ti da se snađeš za neko plovilo, pa da se pridružiš sa tvojim klincima. Na kraju, možešda vidiš sa Draganom da dođete, a neko od klinaca može i kod nas.
Plaža na sredini velike ade je stvarno lepa, jedino me nervira kad seljani doteraju stoku tamo. Ne volim da se sa svinjama i kozama borim za mesto :suicide: :taunt: :taunt:
ronac:
--- Citat: SALE NB 07, 06, 2009, 23:36:49 posle podne ---Hvala Zoki! Mogao bi ti da se snađeš za neko plovilo, pa da se pridružiš sa tvojim klincima. Na kraju, možešda vidiš sa Draganom da dođete, a neko od klinaca može i kod nas.
Plaža na sredini velike ade je stvarno lepa, jedino me nervira kad seljani doteraju stoku tamo. Ne volim da se sa svinjama i kozama borim za mesto :suicide: :taunt: :taunt:
--- Kraj citata ---
Nije ni to lose,ako ne bude dovoljno mesa za rostilj... :preved:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju